X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jesienne starania💋
Odpowiedz

Jesienne starania💋

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • xxxnataliaxxx Nowa

Wysłany: 26 października 2022, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka staraczki zakupiłam ostatnio feristim bo naczytałam się o jego cudownych działaniach. Czy któreś z was udało się zajsc w ciążę z tym suplementem ? Chodziłam na monitoring pęcherzyki rosły ale nie pękają , wyniki krwi ok trochę niski estradiol . Byłam już w ciąży w 2021 ale niestety w 6tc poroniłam :/ od 11 miesięcy się staramy z partnerem ale bez rezultatu . Trochę mnie już podłamuje cała ta sytuacja czuje się czasami już bezradna wiem że niektóre kobiety się starają po kilka lat ale jakoś mnie to nie pociesza a wręcz dołuje

• Chantelle Autorytet

Wysłany: 27 października 2022, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej 😊
    Ja osobiście nie mam pojęcia o żadnych suplementach, które mogłyby „wspomagać”. U mnie owulacja regularna, w poprzednim cyklu miałam nawet podwójną! Niestety nie mogliśmy z tego skorzystać… Od kilku miesięcy również staramy się o dziecko (drugie) 🤗 Wiosną miałam problemy z anemią, więc nic nie wyszło z naszych starań. Potem trochę stresu, także wyniki badań były słabe. Wczoraj zaczęłam nowy cykl i pewnie będziemy działać 🙌🏼 Wiem, że każda z nas, która stara się jakiś czas, powoli zaczyna łapać doła, ale powinnyśmy wyluzować. Tak miałam w pierwszej ciąży. Starania, starania, starania i nic 🤷🏽‍♀️ Odpuściłam totalnie i nagle ciąża ✨ W każdym razie trzymam mocno kciuki i głowa do góry!

✨ 2 cs

Długa przerwa w staraniach…

6 👧🏼 35 👩🏽 42 👨🏼

🐈 + 🐈‍⬛
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ