Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jesienne starania💋
Odpowiedz

Jesienne starania💋

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • xxxnataliaxxx Nowa

Wysłany: 26 października 2022, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka staraczki zakupiłam ostatnio feristim bo naczytałam się o jego cudownych działaniach. Czy któreś z was udało się zajsc w ciążę z tym suplementem ? Chodziłam na monitoring pęcherzyki rosły ale nie pękają , wyniki krwi ok trochę niski estradiol . Byłam już w ciąży w 2021 ale niestety w 6tc poroniłam :/ od 11 miesięcy się staramy z partnerem ale bez rezultatu . Trochę mnie już podłamuje cała ta sytuacja czuje się czasami już bezradna wiem że niektóre kobiety się starają po kilka lat ale jakoś mnie to nie pociesza a wręcz dołuje

• Chantelle Autorytet

Wysłany: 27 października 2022, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej 😊
    Ja osobiście nie mam pojęcia o żadnych suplementach, które mogłyby „wspomagać”. U mnie owulacja regularna, w poprzednim cyklu miałam nawet podwójną! Niestety nie mogliśmy z tego skorzystać… Od kilku miesięcy również staramy się o dziecko (drugie) 🤗 Wiosną miałam problemy z anemią, więc nic nie wyszło z naszych starań. Potem trochę stresu, także wyniki badań były słabe. Wczoraj zaczęłam nowy cykl i pewnie będziemy działać 🙌🏼 Wiem, że każda z nas, która stara się jakiś czas, powoli zaczyna łapać doła, ale powinnyśmy wyluzować. Tak miałam w pierwszej ciąży. Starania, starania, starania i nic 🤷🏽‍♀️ Odpuściłam totalnie i nagle ciąża ✨ W każdym razie trzymam mocno kciuki i głowa do góry!

✨ 2 cs

Długa przerwa w staraniach…

6 👧🏼 35 👩🏽 42 👨🏼

🐈 + 🐈‍⬛
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ