jeżeli wyniki mam dobre, to dlaczego nie zachodzę ??
-
Wiele słyszałam o tym, że trzeba odblokować psychikę. Pytanie jak ?? od trzech miesięcy jesteśmy pod stałą kontrolą GYNCENTRUM, mam monitoringi i cykle stymulowane clostilbegyt, ovitrelle, luteiną, biorę kilogramy witamin, nie piję alkoholu i nie palę papierosów... tak bardzo chcemy dziecko i wciąż się nie udaje. Dziewczyny, wspierajmy sie...clostilbegyt+ovitrelle+luteina
-
Kochana możesz tylko zająć głowę czymś innym Staracie się o pierwsze dziecko? Jeżeli tak, to korzystajcie z chwil tylko we dwoje, takiej beztroski.
Ja też bardzo chcę dzidzi! Też mi nie wychodzi. Tak bym się głaskała po brzuchu, gdyby tylko tam coś było i myślę o tym jak będę szczęśliwa, ale żyję też codziennością i innymi marzeniami. Na pewno masz też inne cele w życiu -
Wydaje mi się, że zaczynam popadać w lekką obsesję. Tzn idą wakacje, a ja boje się zaplanować wylot bo może to stworzyć niebezpieczeństwo dla ewentualnej ciąży... jestem 3 cykl na clostilbegyt, tym razem zwiększona dawka...clostilbegyt+ovitrelle+luteina
-
nick nieaktualnyKochana ja raz poroniłam później też popadłam w paranoje. Mierzenie temp. alkohol rzadko. i w ogóle życie ustawione pod ciążę. Niestety szło ześwirować. Ochota na seks wcale jej nie było tylko seks był w dni płodne . W tym cyklu postanowilam nie mierzyc temp na sama mysl ze nie bede wiedziala kiedy skoki kiedy spadki moje libido wzrosło. Miałam ochotę praktycznie codziennie. Postanowiliśmy robić co drugi dzień. Oczywiście nie wytrzymałam i zaczęłam mierzyć temp ale już raczej było po owulacji więc się nie spinałam. W okolicach zagnieżdżenia pojechaliśmy nad morze. W ogóle nie liczyłam że się uda więc jednego dnia sobie pozwoliłam w barze i wypiłam kilka piw tak, że aż w głowie mi szumiało i nie powiem, że nie myślałam o ciąży bo każdego dnia myślałam. po prostu byłam nastawiona, że 11 cykl nie będzie się różnił niczym od pozostałych i że się nie uda, a tu taka niespodzianka
AJA_S, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heheh...
Widziałam się z moją siostrą dzisiaj i zrypki dostałam bo moja 4letnia chrześnica za mną tęskni... No ale cóż praca... Jak wolne do nad jezioro... Chcę dziś ją odwiedzić i może na weekend 25-26.06 zabiorę gdzieś Weronikę i może jej młodszą siostrę Adę17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyczeka wrote:wiesz może, Paulette, co było niepowodzeniem w staraniach się u Ciebie przez te 11 cykli ??
-
zazdroszczę jeżeli nie uda mi się w tym cyklu to robię sobie przerwę od medykamentów, lekarzy ... poprostu wyluzuję, zapomnę i będę uprawiać seks dla przyjemności tylko i wyłącznie, szalony i spontaniczny, jak przed ślubem :0 i Panie Boże, miej mnie w opiece
AJA_S lubi tę wiadomość
clostilbegyt+ovitrelle+luteina -
Czeka ja w pierwszą ciążę zaszłam po 3 latach starań, na wakacjach, na które poleciałam z dnia na dzień spontanicznie. Dużo słońca, dużo alkoholu, dużo sexu i przywiozłam ze sobą do domu fasolka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 12:30
AJA_S, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-