Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Karmienie piersią a starania o kolejne dziecko.
Odpowiedz

Karmienie piersią a starania o kolejne dziecko.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MamaMary Znajoma

Wysłany: 1 grudnia 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich. Jestem tu nowa i od niedawna staramy się z mężem o drugie dziecko. Nasza starsza córeczka ma 2,5 roku i jest totalną cycoholiczką. Cykle mam bardzo nieregularne i często bardzo długie, nawet do 50 dni. Chce zacząć mierzyć tempkę, ale, spiąc z ssakiem, trudno o regularność, a tym samym, wiarygodność pomiarów. Jestem w stanie rozpoznać swoj śluz i mam bolesne owulacje, ale trudno przewidzieć, kiedy faktycznie ona nastąpi, a moj mąż często wyjeżdża i trudno nam wcelować we właściwy moment :/ Czy sa tu mamy karmiące, starające sie o kolejne ssaki?

MamaMary
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest juz podobny temat tylko troche zleciał i był na 3 stronie, moze zaglądnij tam i poczytaj :)

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/starania-przy-karmieniu-piersia,10791.html

Jeszcze do niedawna byłam mamą starajacą się i karmiącą ale nam sie udało i juz jutro zaczynam drugi trymestr. POWODZENIA!!!

W razie pytań pisz, jeśli będe umiała odpowiem

caur359.png
    3ro1ov5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ