kiedy beta?
-
Witajcie, jestem tu nowa,mam taki problem ponieważ dwie poprzednie ciąże poroniłam 1-w 14tc,2-w 7tc, było to dwa lata temu, od roku staram się na luzie podchodzić do tematu ciąży,ale ostatnie trzy miesiące zaczęlam robić wykresy i przykładać do tego większą wagę. I oto w tym miesiącu jest tak, teraz jestem w 22 dc, i to jest 8 dpo, ( robiony test ow) w 3 dpo zaczęły mnie boleć krzyże i dół brzucha i jajniki jak na okres i tak jest do dziś, dziś skoczyła mi temperatura na 37.5 i mam taki wodnisty śluz,a że jestem niecierpliwa to wczoraj rano zrobiłam betę bo cos mnie podkusiło zęby zrobić test pepino i wyszła bladuchna kreseczka dwa dni temu a wczoraj przed beta drugi test i nic wiec polecialam na bete-co jest nie tak. Dziś odbieram wyniki a tu <0.1 i stad moje pytanie czy któraś z Pań tak miała i czy jest jakaś jeszcze szansa na dzidziusia w tym cyklu? Czy beta zrobiona była za wcześnie i jest jeszcze szansa?Andzia
-
Szansa na ciążę jest jak w każdym cyklu 50/50. Objawy o których piszesz zdarzają się w każdym cyklu, więc nie podciągałabym ich na siłę pod ciążę.
8dpo to zdecydowanie za wcześnie na jakiekolwiek testy. Siknij na testa za 5 dni, jeśli coś wyjdzie idź na betę.
Tyle.Maialen lubi tę wiadomość
-