X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kiedy do lekarze ?
Odpowiedz

Kiedy do lekarze ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • olinka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki mam takie pytanie. Kiedy zrobiliście test ? jeżeli wyszedł pozytywnie to kiedy do lekarza ?

49d65f8aff.png
    "Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę...Jestem Przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje Dziecko... A ja Twoja mama"

• livia30 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test dwa dni przed @, wizyta u lekarza tydzień po terminie miesiączki i widoczny pęcherzyk. Po kolejnych dwóch tygodniach kolejna wizyta i bijące serduszko.

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 15:18

• olinka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje za odp :)

49d65f8aff.png
    "Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę...Jestem Przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje Dziecko... A ja Twoja mama"

• judysia86 Przyjaciółka

Wysłany: 8 grudnia 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma co za bardzo spieszyc sie z wizyta u lekarza. :) 6 tydzien chyba bedzie ok, no chyba, ze wczesniej jakies nieprawidlowosci byly...

"Tam gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba" ❤️
  • miscelle Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test dzien przed @, wizyta dwa tyg pozniej

👨‍👩‍👧 2015 Nela
    👨‍👩‍👧‍👦 2020 Kubuś
    hchy9jcg2fs2tpt8.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ