Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kiedy mogłam mieć owulację ?
Odpowiedz

Kiedy mogłam mieć owulację ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani no niestety strasznie szarga to nerwy, nienawidzę niepewności i robienia sobie zbędnych nadzieji a takie przedłużone cykle tylko oddalają starania :/ u mnie owulacja była, bo 22 i 23 grudnia było widać ciałko żółte. Ciekawi mnie poza tym z natury biologicznej czy fl może z 12 dniowej wydłużyć się do 16 czy może jednak owulacja nastąpiła później niż zaznaczono...od 2 dni muszę ignorować tempki, bo inaczej przesuwa mi owulkę na 19dc a 22dc owulki jeszcze nie było-potwierdzone przez lekarza.
    Ani może i u mnie będzie tak jak i w twoim przypadku, jutro 41dc

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny spojrzcie prosze na moj wykres i powiedzcie czy waszym zdaniem dobrze oznaczylam owulacje, chyba powinnam pozniej,bo testy negatywne a fl mam 12 dniowa. Tylko na kiedy ja oznaczyc ? 22.12 bylo juz cialko zolte wiec najpozniej owu mogla byc 21.12

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ