Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kiedy mogłam mieć owulację ?
Odpowiedz

Kiedy mogłam mieć owulację ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani no niestety strasznie szarga to nerwy, nienawidzę niepewności i robienia sobie zbędnych nadzieji a takie przedłużone cykle tylko oddalają starania :/ u mnie owulacja była, bo 22 i 23 grudnia było widać ciałko żółte. Ciekawi mnie poza tym z natury biologicznej czy fl może z 12 dniowej wydłużyć się do 16 czy może jednak owulacja nastąpiła później niż zaznaczono...od 2 dni muszę ignorować tempki, bo inaczej przesuwa mi owulkę na 19dc a 22dc owulki jeszcze nie było-potwierdzone przez lekarza.
    Ani może i u mnie będzie tak jak i w twoim przypadku, jutro 41dc

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny spojrzcie prosze na moj wykres i powiedzcie czy waszym zdaniem dobrze oznaczylam owulacje, chyba powinnam pozniej,bo testy negatywne a fl mam 12 dniowa. Tylko na kiedy ja oznaczyc ? 22.12 bylo juz cialko zolte wiec najpozniej owu mogla byc 21.12

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ