Kiedy test?
-
Mam cykle 27-31 dni, od 9dc bardzo bolalo mnie podbrzusze i jajniki przez ok 6dni, od 12-13dc doszly bole piersi, które z dnia na dzien sa coraz bardziej nieznośne 😒 dzis mam 21 dc, piaty dzien po każdym posiłku odczuwam gorycz w ustach 😷 owulacje zawsze mam na 16dc, nie bylo jej - zawsze czuje po bólu jajników. Podejrzewam, ze mogla wystąpić od 9dc wtedy, kiedy bolalo mnie tak strasznie podbrzusze. Temperature zaczelam mierzyć od 12 dc- tu mój blad. Ciągle utrzymuje sie na wyższych poziomach 36.8-36.9, skoku nie zaobserwowalam, byc moze zaczelam mierzyć zbyt późno.
kiedy wg Was mogę zatestowac?][/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytrudnesprawy wrote:Najgorzej, ze juz sama nie wiem kiedy doszlo do owulacji, zawsze mam na 16dc. A w tym cyklu od 9dc bolaly jajniki jak przy owulacji przez ok tydzień.
Skoro masz zawsze owulacje w 16 dc, to zrób test w 30/31 dniu cyklu, będzie to w dniu miesiączki jeśli miałaby się nie pojawić. Czasem owulacja występuje bezobjawowo. Po temperaturze, konsystencji śluzu i szyjce macicy można ją stwierdzić a niekoniecznie po bólach podbrzusza czy też innych objawach zaobserwowanych w poprzednim cyklu. Każdy cykl jest inny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2019, 15:07
-
jagodowamery wrote:Skoro masz zawsze owulacje w 16 dc, to zrób test w 30/31 dniu cyklu, będzie to w dniu miesiączki jeśli miałaby się nie pojawić. Czasem owulacja występuje bezobjawowo. Po temperaturze, konsystencji śluzu i szyjce macicy można ją stwierdzić a niekoniecznie po bólach podbrzusza czy też innych objawach zaobserwowanych w poprzednim cyklu. Każdy cykl jest inny.
][/url] -