X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kiedy Wam wyszla pozytywna beta?
Odpowiedz

Kiedy Wam wyszla pozytywna beta?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ciemnowlosa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobietki. Jestem nowa. To moj pierwszy cykl starania sie o upragniona fasolke. Kiedy najwczesniej moze wyjsc beta pow.5? Nie wytrzymalam i poszlam dzis zrobic . Wynik 0.100 czyli brak ciazy. Jest to moj 9 dpo. Pospieszylam sie? Czy sa szanse ze jednak cos z tego cyklu bedzie? Prosze o odpowiedzi oraz jak to bylo u Was :)

17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
    05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod.. :(
    06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm
  • Invis Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) A ja mam pytanko, po co się tak śpieszyć z tą betą? Można się jedynie nabawić niepotrzebnego stresu. Nie bez przyczyny zaleca się robienia testu najwcześniej dopiero w dniu spodziewanej miesiączki, gdyż może wystąpić ciąża biochemiczna... Ja robiłam dwa dni po pozytywnym teście ciążowym (płytkowym), w moim 15dpo. Podejrzewam, że gdybym zrobiła około 11dpo już by była dodatnia sądząc po wyniku...

7u229jcgjnezkwya.png
    tb739vvjaxst5oik.png
    14gmqh4s3wl30kr1.png
  • Sarrrra Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beta na pewno się nie myli 9 dni po owu tym bardziej jak jest negatywna.

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
  • Gosiaczek1509 Koleżanka

Wysłany: 7 marca 2017, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wyglądało to tak owulacje miałam prawdopodobnie 12 dnia cyklu, plamienie implantacyjne pojawiło się 18stego dnia cyklu, test ciążowy robiony 22 dnia firmy bobo-test płytkowy wyszły dwie kreski ( druga kreska była słaba ale widoczna bardzo dobrze), krew zrobiłam 24 dnia cyklu na drugi dzień odebrałam wynik wynosił 104. Wszystko zależy jak szybko fasolka się zagnieździ, u jednych kobiet szybciej u drugich później.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 15:42

Aniołek 9tc (*) 10.02.2017

Kochany synuś Sebastian 07.12.2018 :*:*:*
    dxoml6d8w2mqpznm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2017, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na testach piszą że w dniu spodziewanej@ a ja chyba 3 razy dziennie robie:( a do @ jeszcze dwa dni:( tak bym chciała no ale cóż, nie jest mi pisane:(

• Gosiaczek1509 Koleżanka

Wysłany: 7 marca 2017, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się zdziwiłam że mi wyszedł test jeszcze go robiłam wieczorem, ale obliczyłam ile dni minęło od plamienia i stwierdziłam jak nie wyjdzie to powtórzę w terminie miesiączki. A zrobiłam test dlatego bo mnie od pierwszego dnia plamienia bolał brzuch jak przy okresie były to krótkie bóle takie skurczowe trwały około 2 minut i przestawało boleć i tak kilka razy dziennie. I miałam takie dziwne mrowienia w piersi.

Aniołek 9tc (*) 10.02.2017

Kochany synuś Sebastian 07.12.2018 :*:*:*
    dxoml6d8w2mqpznm.png
  • aciulka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2017, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie to było tak, w pierwszej ciąży w 12dpo 90, a w drugiej w 9dpo 56.

Córeczka 16.11.2017❤
    Synuś 31.05.2015❤
    Córeczka 09.12.2000❤
  • Ciemnowlosa Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobilam dzis test 10dpo niestety na -. 29.03 owulka i znow bedziemy walczyc. Dzieki za odpowiedzi :*

17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
    05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod.. :(
    06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ