Kiedy Wam wyszla pozytywna beta?
-
Witam kobietki. Jestem nowa. To moj pierwszy cykl starania sie o upragniona fasolke. Kiedy najwczesniej moze wyjsc beta pow.5? Nie wytrzymalam i poszlam dzis zrobic . Wynik 0.100 czyli brak ciazy. Jest to moj 9 dpo. Pospieszylam sie? Czy sa szanse ze jednak cos z tego cyklu bedzie? Prosze o odpowiedzi oraz jak to bylo u Was17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
Hej A ja mam pytanko, po co się tak śpieszyć z tą betą? Można się jedynie nabawić niepotrzebnego stresu. Nie bez przyczyny zaleca się robienia testu najwcześniej dopiero w dniu spodziewanej miesiączki, gdyż może wystąpić ciąża biochemiczna... Ja robiłam dwa dni po pozytywnym teście ciążowym (płytkowym), w moim 15dpo. Podejrzewam, że gdybym zrobiła około 11dpo już by była dodatnia sądząc po wyniku...
-
U mnie wyglądało to tak owulacje miałam prawdopodobnie 12 dnia cyklu, plamienie implantacyjne pojawiło się 18stego dnia cyklu, test ciążowy robiony 22 dnia firmy bobo-test płytkowy wyszły dwie kreski ( druga kreska była słaba ale widoczna bardzo dobrze), krew zrobiłam 24 dnia cyklu na drugi dzień odebrałam wynik wynosił 104. Wszystko zależy jak szybko fasolka się zagnieździ, u jednych kobiet szybciej u drugich później.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 15:42
Aniołek 9tc (*) 10.02.2017
Kochany synuś Sebastian 07.12.2018 :*:*:*
-
nick nieaktualny
-
Też się zdziwiłam że mi wyszedł test jeszcze go robiłam wieczorem, ale obliczyłam ile dni minęło od plamienia i stwierdziłam jak nie wyjdzie to powtórzę w terminie miesiączki. A zrobiłam test dlatego bo mnie od pierwszego dnia plamienia bolał brzuch jak przy okresie były to krótkie bóle takie skurczowe trwały około 2 minut i przestawało boleć i tak kilka razy dziennie. I miałam takie dziwne mrowienia w piersi.Aniołek 9tc (*) 10.02.2017
Kochany synuś Sebastian 07.12.2018 :*:*:*
-