X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Klinika niepłodności na Polnej w Pz?
Odpowiedz

Klinika niepłodności na Polnej w Pz?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2018, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostanę tam skierowanie na badania, mam pytanie do dziewczyn które tam były. Czy było pomocne? Czy coś się wyjaśniło apropo braku ciąży? Zostaje się tam 2 dni?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2018, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :/

• melba Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzi Ci o badania w szpitalu na ONiER? Ja byłam na profilu hormonalnym + usg. Oprócz hormonów (lh, fsh..) robią krzywą cukrową i insulinową. Ale jak np chcesz amh to musisz sama zapłacić, bo tego nie robią na fundusz.

preg.png

XII 2015 początek naprostarań…
    (…)
    XI 2022 FET 12 dpt 1313, 24dpt♥️
    VII 4kg szczęścia🥰

IX FET 7dpt 68 ✊ 10dpt 337 ✊✊ 12dpt 1110✊✊✊ i czekam na wizytę…
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ