X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Klinika niepłodności na Polnej w Pz?
Odpowiedz

Klinika niepłodności na Polnej w Pz?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2018, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostanę tam skierowanie na badania, mam pytanie do dziewczyn które tam były. Czy było pomocne? Czy coś się wyjaśniło apropo braku ciąży? Zostaje się tam 2 dni?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2018, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :/

• melba Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzi Ci o badania w szpitalu na ONiER? Ja byłam na profilu hormonalnym + usg. Oprócz hormonów (lh, fsh..) robią krzywą cukrową i insulinową. Ale jak np chcesz amh to musisz sama zapłacić, bo tego nie robią na fundusz.

preg.png

XII 2015 początek naprostarań…
    (…)
    XI 2022 FET 12 dpt 1313, 24dpt♥️
    VII 4kg szczęścia🥰

IX FET 7dpt 68 ✊ 10dpt 337 ✊✊ 12dpt 1110✊✊✊ i czekam na wizytę…
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ