X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kłucie w pochwie po owulacji
Odpowiedz

Kłucie w pochwie po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Wikaaa Nowa

Wysłany: 5 stycznia 2023, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Rozpoczęcie miesiączki 17.12 a zakończenie 22.12.2022. Stosunek codziennie od 24.12 (8dc) do 28.12 (12dc) 29.12(13dc) silny ból podbrzusza i pozytywny test owulacyjny. Od 31.12 (15dc)stosunek codziennie do 2.01.23(17dc). Wczoraj 4.01(19dc) 5 dni po przypuszczalnej owulacji potwierdzonej tylko testem silne kłucie w pochwie przez chwile. Czy mam się martwić tym kłuciem w pochwie? Miała tak któraś z was?

• Magda25 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2023, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wikaaa wrote:
    Cześć! Rozpoczęcie miesiączki 17.12 a zakończenie 22.12.2022. Stosunek codziennie od 24.12 (8dc) do 28.12 (12dc) 29.12(13dc) silny ból podbrzusza i pozytywny test owulacyjny. Od 31.12 (15dc)stosunek codziennie do 2.01.23(17dc). Wczoraj 4.01(19dc) 5 dni po przypuszczalnej owulacji potwierdzonej tylko testem silne kłucie w pochwie przez chwile. Czy mam się martwić tym kłuciem w pochwie? Miała tak któraś z was?

Tez tak czasem mam..to nic zlego, progesteron tak moze dzialac

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ