Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kochane piszemy razem list do św Mikołaja :D
Odpowiedz

Kochane piszemy razem list do św Mikołaja :D

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • siasiula13 Koleżanka

Wysłany: 29 listopada 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane nie wiem jak wy ale ja lad dzień zaczynam nowy cykl więc może warto by było napisać wspólny list do św Mikołaja z prośbą o zielone kropeczki ;) Nie wiem czy byłam wystarczająco grzeczna w tym roku ale mimo wszystko liczę na niego :D Zaczynamy :D Kochany św Mikołaju:

• siasiula13 Koleżanka

Wysłany: 29 listopada 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochany św Mikołaju w tym roku mam tylko jedno życzenie a w zasadzie to dwa :) Chciała bym Cię prosić o takie małe a zarazem największe w świecie zielone światełko dla mnie i dla każdej pragnącej przyszłej mamy jak niczego innego w świecie. Proszę obsyp nas zielonymi kropeczkami :D Gwarantuje że wszystkie dziewczynki z ovufriend były grzeczne i zasłużyły na takie wspaniałe prezenty.
    DZIĘKUJĘ <3

syłwii lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ