X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kochane piszemy razem list do św Mikołaja :D
Odpowiedz

Kochane piszemy razem list do św Mikołaja :D

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • siasiula13 Koleżanka

Wysłany: 29 listopada 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane nie wiem jak wy ale ja lad dzień zaczynam nowy cykl więc może warto by było napisać wspólny list do św Mikołaja z prośbą o zielone kropeczki ;) Nie wiem czy byłam wystarczająco grzeczna w tym roku ale mimo wszystko liczę na niego :D Zaczynamy :D Kochany św Mikołaju:

• siasiula13 Koleżanka

Wysłany: 29 listopada 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochany św Mikołaju w tym roku mam tylko jedno życzenie a w zasadzie to dwa :) Chciała bym Cię prosić o takie małe a zarazem największe w świecie zielone światełko dla mnie i dla każdej pragnącej przyszłej mamy jak niczego innego w świecie. Proszę obsyp nas zielonymi kropeczkami :D Gwarantuje że wszystkie dziewczynki z ovufriend były grzeczne i zasłużyły na takie wspaniałe prezenty.
    DZIĘKUJĘ <3

syłwii lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ