Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Komórka dawczyni - kto skorzystał ?? Jakie emocje ? Co czujecie ?
Odpowiedz

Komórka dawczyni - kto skorzystał ?? Jakie emocje ? Co czujecie ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Blackivy Debiutantka

Wysłany: 13 sierpnia 2022, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny… stoję na krawędzi i bije się z myślami, wszystko na pograniczu serca i rozumu…
    Mam 40 lat, kilka lat temu zaszłam naturalnie w ciążę ale w porodzie przedwczesnym straciłam dwoje dzieci… Nie mogąc naturalnie zajść w ciąże najpierw inseminacje, potem 5 in vitro - wszystko nieudane :-( Mam kilka chorób autoimmunologicznych, w tym cukrzyce typu 1 której dziedziczenie to 20%
    Bije się z tym co ludzkie, czyli chęcią posiadania dziecka z moich genów, patrzenia na podobieństwa wyglądu, charakteru a racjonalnym podejściem, ze nie chce by było chore jak ja… nie chce by cierpiało. Jestem bardzo zagubiona - serce mówi staraj się dalej o swoje, rozum mówi ze to nie ma sensu…
    Walczę w głowie na argumenty. Zadaje sobie pytanie co bede czuć wiedząc ze nie jestem spokrewniona, czy kiedyś to do mnie wróci ? Czy bede żałować ze nie walczyłam ? Czy ktoś ma podobne rozterki albo to przeszedł ? Czy któraś ma dzieciątka z KD ? Jak podjęliście decyzje ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ