Koniec statusu PREMIUM
-
ja też nie wykupiłam..i mam już nagromadzone punkty nawet że mogłabym dostać miesiąc free..ale nie udostępniam wykresu ..bo jakoś mi lepiej chyba bez premium konta..te wszystkie detektory..procenty..itp niepotrzebnie tylko nakręcały:)
Effcia28, Matylda36 lubią tę wiadomość
-
czesc ja sie dzisiaj bardzo zdenerwowalam bo nie moge wogole sie zalogowac na swoje konto.... napisalam do nich maila ale zero odezwu.... nie mialam wykupionego abonamentu ale sadzilam ze na swoje konto mozna bez tego nadal wchodzic i wpisywac sobie dane do wykresu..... a tu lipa - na nowo musialam sie zarejestrowac .... jestem zla....
-
Malgoo wrote:czesc ja sie dzisiaj bardzo zdenerwowalam bo nie moge wogole sie zalogowac na swoje konto.... napisalam do nich maila ale zero odezwu.... nie mialam wykupionego abonamentu ale sadzilam ze na swoje konto mozna bez tego nadal wchodzic i wpisywac sobie dane do wykresu..... a tu lipa - na nowo musialam sie zarejestrowac .... jestem zla....
hmm dziwne..bez premium możesz się logować normalnie..i notować wszystko na wykresie..tyle,że nie pokaże ci prawdopodobnych dni płodnych..ani detektora ciąży i tych innych udziwnień..może z hasłem nie tak coś wpisywałaś?spróbuj przypomnienie hasła itp.. -
wlasnie wyslalam do nich az 3 razy ze zapomnialam hasla(chociaz jestem w 100% pewna ze je znam) poprzednie posty pisalam jako "malgo" i nie dostalam zadnej odpowiedzi... napisalam nawet do nich maila takze z opisem sytuacji i rowniez nie dostalam odp. a jak kliknelam ze sie chce zarejestrowac to dostalam odrazu linka z aktywacja... wiec sie zdenerwowalam... nie wiem... poczekam do poniedzialku i jeszcze raz tam napisze....
-