Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kraków dobry ginekolog- Lux Med i nie tylko
Odpowiedz

Kraków dobry ginekolog- Lux Med i nie tylko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny.
    Od grudnia zmieniam pracę ( z Kat na KRK, hmm skocnczy się wyskakiwanie w porze lunchu na usg :)) i chciałabym zapytać czy któraś zna dobrego ginekologa ( najlepiej z Lux Medu bo mam kartę więc monitoring mnie nic nie kosztuje) ale może być tez inny przyjmujący w godzinach popoludniowych. Z góry dziękuję za pomoc.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Liath Przyjaciółka

Wysłany: 29 listopada 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja leczę się u ginekologa-endokrynologa w KRK ponoć jeden z lepszych specjalistów w tym mieście.

Ag... lubi tę wiadomość

oar8dqk33oflkx9m.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w Lux Medzie w KRK chodze do Bobrzyńskiej Moniki z opini na necie wyczytałam ze jest nie symatyczna i takie tam ale poszłam do niej i mimo wszystko mi podpasowała, nie ocenia jest rzeczowa to ze chłodna mi nie przeszkadza przecież to nie moja Matka ;)
    no i nie robi żadnego problemu z przepisywaniem skierowań na badania :)

Ag... lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liath wrote:
    ja leczę się u ginekologa-endokrynologa w KRK ponoć jeden z lepszych specjalistów w tym mieście.
    a mogę o nazwisko prosić ;) ??

Fedra, dzięki!

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Liath Przyjaciółka

Wysłany: 29 listopada 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak nazywa się Milewicz Tomasz przyjmuje w Klinice endokrynologii-ginekologicznej im. Kopernika albo prywatnie na ul. Sadowej

ejsza lubi tę wiadomość

oar8dqk33oflkx9m.png
  • Unlike Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodzę do dr. Paciorka do Polmedu, a raz na rok kontrolnie do dr.Wojtysia (najlepszy w Krakowie, termin to się na 2 miesiące w przód rezerwuję) :)

48f411ed51.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ