Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Krótki okres/ 2 dni
Odpowiedz

Krótki okres/ 2 dni

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • M@ziii Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny powiedzcie mi proszę bo nie mogę nigdzie znaleźć nic konkretnego na temat krótkiego okresu. Od kilku miesięcy mój okres jest dosyć krótki, kiedyś to były 4-5 dni czasami 6 a teraz przeważnie 3 z czego 3 dzień to już plamienie. A teraz to już przeszedł sam siebie, tylko 2 dni :/ krwawienie było takie średnie, 2 dnia pod wieczór już lekkie a ok. północy praktycznie już nic. W 19dc poprzedniego cyklu endometrium miało 12mm, wydawało mi się że przy takim endometrium to okres będzie dłuższy albo przynajmniej bardziej obfity a tu takie coś. Pierwszego dnia dosyć bardzo bolało mnie podbrzusze, przed okresem jak zawsze piersi wrażliwe i nabrzmiałe. Teraz już nic mnie nie boli, piersi wróciły do normy. Czy któraś z Was tak miała, taki krótki okres ? Czym to może być spowodowane ? Stres odpada, kwiecień był dla mnie bardzo miłym miesiącem :) Sportu też nie uprawiam, nadwagi/ niedowagi też nie mam. Nie wiem co o tym myśleć. Do ginekologa idę w czerwcu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2017, 18:41

p19uskjo4qa4qv4m.png
    Niedoczynność tarczycy
  • Agusia_pia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ostatnio też mam skąpe miesiączki i mi gin powiedziala że okres z wiekiem się zmienia, zalezy ile zjadłaś wypiłaś itp. a masz plamienia?

Maj 2017 Aniołek 7 tc [*]
    14.04.2018 Bartuś, 4180 gr, cc.
    30.08.2019 Kacperek, 4300 gr, cc.
    bcg0egl.png
    cllc0zm.png
  • M@ziii Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okres zaczyna mi się od plamień i kończy się plamieniem. Ale to takie chwilowe max 1 dzień przed.

p19uskjo4qa4qv4m.png
    Niedoczynność tarczycy
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ