X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Krótki okres/ 2 dni
Odpowiedz

Krótki okres/ 2 dni

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • M@ziii Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny powiedzcie mi proszę bo nie mogę nigdzie znaleźć nic konkretnego na temat krótkiego okresu. Od kilku miesięcy mój okres jest dosyć krótki, kiedyś to były 4-5 dni czasami 6 a teraz przeważnie 3 z czego 3 dzień to już plamienie. A teraz to już przeszedł sam siebie, tylko 2 dni :/ krwawienie było takie średnie, 2 dnia pod wieczór już lekkie a ok. północy praktycznie już nic. W 19dc poprzedniego cyklu endometrium miało 12mm, wydawało mi się że przy takim endometrium to okres będzie dłuższy albo przynajmniej bardziej obfity a tu takie coś. Pierwszego dnia dosyć bardzo bolało mnie podbrzusze, przed okresem jak zawsze piersi wrażliwe i nabrzmiałe. Teraz już nic mnie nie boli, piersi wróciły do normy. Czy któraś z Was tak miała, taki krótki okres ? Czym to może być spowodowane ? Stres odpada, kwiecień był dla mnie bardzo miłym miesiącem :) Sportu też nie uprawiam, nadwagi/ niedowagi też nie mam. Nie wiem co o tym myśleć. Do ginekologa idę w czerwcu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2017, 18:41

p19uskjo4qa4qv4m.png
    Niedoczynność tarczycy
  • Agusia_pia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ostatnio też mam skąpe miesiączki i mi gin powiedziala że okres z wiekiem się zmienia, zalezy ile zjadłaś wypiłaś itp. a masz plamienia?

Maj 2017 Aniołek 7 tc [*]
    14.04.2018 Bartuś, 4180 gr, cc.
    30.08.2019 Kacperek, 4300 gr, cc.
    bcg0egl.png
    cllc0zm.png
  • M@ziii Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okres zaczyna mi się od plamień i kończy się plamieniem. Ale to takie chwilowe max 1 dzień przed.

p19uskjo4qa4qv4m.png
    Niedoczynność tarczycy
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ