Krwawienia kontaktowe czy któraś dziewczyna ma?
-
Dziewczyny czy ktaras z was ma krwawienia kontaktowe z szyjki w trakcie stosunku ale w drugiej fazie tylko lub też po samobadaniu w 2 fazie? Ja mam od 8 miesięcy i nie wiem czemu. Zawsze to krwawienie żywa krwia jest od 7 dpo do 3 dnia przed okresem któregoś dnia w różnych cyklach. Ureoplazma wyleczona a krwawienie jest. Nadzerki nie ma. Po lipa chyba też nie bo przy tylu usg chyba by wykryto? Endometrioza wątpię bo mój okres jest delikatny łagodny. Nie ma plamienia po. Na czytałam się o raku szyjki ale moja cytologia rok temu w listopadzie była ok. Będę też powtarzać. Myślałam że może to samoistne wczesne poronienia bo nie miałam wówczas acardu j heparyny po owulacji. W tym cyklu jednak też było krwawienie 23 dc w trakcie stosunku a mamy przerwę więc to nie to. Eh może ktoś doradzi. Dostałam dupka 5 cyklu temu ale krwawienie też było w cyklu z dupkiem poza tym krwawienie było mimo że progesteron był 19 w 7 dpo. Eh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 23:37
-
nick nieaktualnyJa miałam. prawdopodobnie od nadzerki. usunelam ja w lipcu.
Zaczeło sie tak jak u Ciebie- od problemów w 2 fazie, ale później przytrafilo mi sie tez w 6 dc
duphaston tez nie pomagał.
miałam biopsję endometrium- moje endo w 2 fazie dochodziło do 16 mm
ale wyszła ok- na USG tez nie widac zadnych polipów,mięśniaków czy coś, tylko to USG trzeba zaraz po @ zrobić, bo w 2 fazie endometrium zasłania wszelkie twory.
mozesz jeszcze mieć polipa w szyjce macicy- a tego do konca nie widać na USG.
koniecznie pogadaj o tym z ginem! -
nick nieaktualny
-