X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Krwawienie 16DC/ stymulacja/letrozol/ po poronieniu
Odpowiedz

Krwawienie 16DC/ stymulacja/letrozol/ po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Klaudia 1502 Nowa

Wysłany: 19 stycznia 2022, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 3-7 dnia cyklu brałam letrozol na wzrost pęcherzyków
    8 dnia pojawiło się plamienie dość mocne, 9 dnia było plamie ale skąpe.
    10 dnia cyklu byłam na wizycie i już na USG było widać że jest po owulacji. Wtedy również zaszczepiłam sie na covid
    W 14 dzień cyklu byłam w klinice niepłodności i na USG mówiła że była owulacja badaniem krwi to potwierdziła ból takie jak przed miesiączką i delikatne plamienie
    w 15DC mocne plamienie, krew jasno różowa i ból na miesiączkę.
    Obecnie 16DC krwawienie jasnoróżowe, ból podbrzusza

Na pewno na ciążę nie ma szansy mimo owulacji.
    Miesiąc temu miało miejsce poronienie nowy cykl pojawił się 21 dc

Miał ktoś może takie coś ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ