X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Krwawienie 16DC/ stymulacja/letrozol/ po poronieniu
Odpowiedz

Krwawienie 16DC/ stymulacja/letrozol/ po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Klaudia 1502 Nowa

Wysłany: 19 stycznia 2022, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 3-7 dnia cyklu brałam letrozol na wzrost pęcherzyków
    8 dnia pojawiło się plamienie dość mocne, 9 dnia było plamie ale skąpe.
    10 dnia cyklu byłam na wizycie i już na USG było widać że jest po owulacji. Wtedy również zaszczepiłam sie na covid
    W 14 dzień cyklu byłam w klinice niepłodności i na USG mówiła że była owulacja badaniem krwi to potwierdziła ból takie jak przed miesiączką i delikatne plamienie
    w 15DC mocne plamienie, krew jasno różowa i ból na miesiączkę.
    Obecnie 16DC krwawienie jasnoróżowe, ból podbrzusza

Na pewno na ciążę nie ma szansy mimo owulacji.
    Miesiąc temu miało miejsce poronienie nowy cykl pojawił się 21 dc

Miał ktoś może takie coś ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ