Krwawienie Implantacyjne?
-
Witajcie,
od dwóch tyg Was czytam codziennie. Pomimo, że jestem już stara, chciałabym zajść w drugą ciążę. Córka ma już 13 lat.Jeśli nie teraz, to już pewnie nigdy.
Opiszę Wam ostatni miesiąc.
Cykle mam regularne, żadnych ekscesów, podstawowe badania w normie, żadnych chorób przewlekłych. Lekarz zalecił starania naturalne przez pół roku.
Od 1dc łykałam Castagnus i piłam Zioła O. Sroki 3.
W 16dc była owulacja, sex z mężem 8,10,13,15,17dc.
Tego 17dc miałam chwilowe plamienie, ale minęło. Było w postaci śladu na papierze.
Od owulacji moja temp utrzymuje się na poziomie poonad 37stopni, mierzona prawidłowo. Od 23dc plamię a temp nadal wysoka. Na wkładce mam brązowe plamy, ale niewiele. Na papierze krew. Wystarcza jedna podpaska na cały dzień, wystarczyłaby i na dwa, ale.......
Wiem, że nie powiecie, co mi jest na odległość Wizytę mam dopiero 7.stycznia
Chciałam tylko spytać, czy któraś z Was miała podobnie, a potem wyszło pozytywnie? Czy może to być plamienie implantacyjne?
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was wszystkie
Ciąża to byłby cud..może Bóg da........ -
Ja w tym cyklu też jakoś dziwnie mam postanowiłam nie myśleć o niczym jak będzie dzidzi to będzie ale organizm takie figle mi płata @ a znaczy plamienie przyszło 2 dni szybciej niz @ trwało 2 dni jasna krew i brązowa wydzielina a teraz tylko jak się podcieram jasne plamy krwi i lekkie kłucie w macicy czy jajniku no już nie wiem robiłam test o czułości 10 i 25 i oby dwa wyszły negatywnie... ... ...
-
Ośmiorniczka wrote:moje plamienie/okres trwało 5 dni. Niby mniej jak zwykle, ale nie było sensu robić testu. Teraz mam nowy cykl, śluz był płodny, więc ciąży nie ma.
W tym cyklu sie uda Ja mam 20dc i mam jakies dziwne plamenie/krwawienie chociaz to nie powinna byc @ ale sie boje ze cos poszlo nie tak. Niedawno mnie gin badal (grudzien) i bylo wszystko ok.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Ośmiorniczka wrote:moje plamienie/okres trwało 5 dni. Niby mniej jak zwykle, ale nie było sensu robić testu. Teraz mam nowy cykl, śluz był płodny, więc ciąży nie ma.
akacjowa lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -