Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Krwawienie/plamienie
Odpowiedz

Krwawienie/plamienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agatka066 Nowa

Wysłany: 26 stycznia, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was dziewczynki czy któraś z was tak miała? Z mężem staramy się o dziecko już 2 miesiąc w 1 niestety się nie powiodło 🥺 i 3 dni przed planowaną miesiączką ( zaznaczę że nigdy nie mam wcześniej miesiączki tylko zawszę regularną albo się spóźnia z 2-3 dni i jak zacznie mi się miesiączka strasznie boli mnie brzuch że muszę wsiąść 2 tabletki i zawszę dużo mi leci) i w pierwszy dzień miałam taką brozowa plame myślałam że to okres ale w ten dzień od rana miałam strasznie dobry humor i wszytsko mi się chciało a podczas okresu tak nigdy nie miałam nawet kilka dni przed okresem tylko było rozdrażnienie itp i minęło z 3 a może 4 godziny od tej plamy i nic się nie zmieniło na wieczór dopiero po zmianie wkladki pojawiło się kilka kropel 2 dzień to samo było praktycznie tylko że większe i jasnoczerwone i przez parę godzin nic i później dopiero jakieś plamy nadal brak bólu brzucha w Internecie dowiedziałam się że może być to implantacyja ale gdy plamki się zlewały wskazywało niby na skompym okres ale mi się jakoś to nie zgadzało ani nie czułam nic nawet bym nie wiedziała że mam jakies plamienie gdy bym nie widziała i w dodatku nie czuć takiego typowego ,,zapachu" okresowego 3 dnia znów brak bólu nadal energia itp i pojawiły się brązowe plamki i takie jasnoróżowe wyblakłe z jasnoczerwonymi obwódkami dodatkowo od tych 3 dni lekkie mdłości i niechęć do jedzenia ilość krwawienia i wygląd nie wygląda na moją typową miesiączkę i opisowo nawet do skąpej nie pasowało niby czy mogę być w ciąży?

• Panika Autorytet

Wysłany: 29 stycznia, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób test ciążowy to będziesz wiedziała czy to ciąża, czy jakieś zaburzenia w tym cyklu.Nikt Ci tu nie wyczyta z opisu czy to ciąża czy nie, bo wróżkami nie jesteśmy. W pierwszej kolejności test ciążowy.

2 lata starań o pierwszy cud 🧸

Ona 👱‍♀️
    IO - wyleczona ✅
    MUCH ✅
    AMH - 0,86 (do powtórzenia)
    HSG ✅

On 🧔🏻
    ŻPN II/III ⁉️
    Morfologia 2%
    Plemniki 27mln/ml (norma >16)
    DFI 25%
    Ruch postępowy A+B= 17%
    Ruchomych 24 %
    Nieruchomych 75 %
    Posiew ✅
    Hormony ✅

Suplementy 01.25
    Inseminacja 📌
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ