Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Krwawienie/plamienie
Odpowiedz

Krwawienie/plamienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agatka066 Nowa

Wysłany: 26 stycznia, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was dziewczynki czy któraś z was tak miała? Z mężem staramy się o dziecko już 2 miesiąc w 1 niestety się nie powiodło 🥺 i 3 dni przed planowaną miesiączką ( zaznaczę że nigdy nie mam wcześniej miesiączki tylko zawszę regularną albo się spóźnia z 2-3 dni i jak zacznie mi się miesiączka strasznie boli mnie brzuch że muszę wsiąść 2 tabletki i zawszę dużo mi leci) i w pierwszy dzień miałam taką brozowa plame myślałam że to okres ale w ten dzień od rana miałam strasznie dobry humor i wszytsko mi się chciało a podczas okresu tak nigdy nie miałam nawet kilka dni przed okresem tylko było rozdrażnienie itp i minęło z 3 a może 4 godziny od tej plamy i nic się nie zmieniło na wieczór dopiero po zmianie wkladki pojawiło się kilka kropel 2 dzień to samo było praktycznie tylko że większe i jasnoczerwone i przez parę godzin nic i później dopiero jakieś plamy nadal brak bólu brzucha w Internecie dowiedziałam się że może być to implantacyja ale gdy plamki się zlewały wskazywało niby na skompym okres ale mi się jakoś to nie zgadzało ani nie czułam nic nawet bym nie wiedziała że mam jakies plamienie gdy bym nie widziała i w dodatku nie czuć takiego typowego ,,zapachu" okresowego 3 dnia znów brak bólu nadal energia itp i pojawiły się brązowe plamki i takie jasnoróżowe wyblakłe z jasnoczerwonymi obwódkami dodatkowo od tych 3 dni lekkie mdłości i niechęć do jedzenia ilość krwawienia i wygląd nie wygląda na moją typową miesiączkę i opisowo nawet do skąpej nie pasowało niby czy mogę być w ciąży?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ