Krwawienie podczas jajeczkowania?
-
Hej dziewczyny. Czy plamienia w czasie jajeczkowania są normalne ? Czy któraś z was ma krwawe owulację ? Jeśli tak to jak długo takie plamienie może trwać ?Starania od maja 2018.
Czekam na II kreseczki
06/19- histeroskopia- usunięcie dwóch polipów
09/19 - dwie kreski na teście
18/09-Beta hcg 1388 😊
20/09- Beta hcg 3497 🙂 -
Owulację miałam w 15 DC . A plamienia od 12 do 15 DC dwa dni delikatne prawie nie widoczne i dwa dni trochę bardziej intensywne (krew) widoczne tylko przy podcieraniu na papierze. Są cykle tak jak ten że są mocniejsze Ale są też takie co są prawie nie widoczne jakby nie obserwacja śluzuStarania od maja 2018.
Czekam na II kreseczki
18/09-Beta hcg 1388 😊
20/09- Beta hcg 3497 🙂 -
Monisia, nie wiem, czego oczekujesz podbijając post. Umów się do lekarza, jeśli Cię to niepokoi, umów się do lekarza. Wiele osób może Ci napisać, że ma plamienia okoloowulacyjne i u nich to normalne. U Ciebie może być normalne albo nie. Tylko lekarz Ci odpowie. Na forum nikt nie widzi jaka jest intensywność tych plamień, barwa etc. Poczytaj, skąd się biorą plamienia w okolicach owulacji, może to Cię uspokoi.
-
Przeczytałam kilka Twoich postów i widzę, że jesteś w niezłej panice. Spokojnie.
Jak się staracie? Mierzysz temperaturę? Jesteś pewna, że co cykl masz owulację? Jeśli tak, to skąd bierzesz tę pewność? Robisz testy owulacyjne? Współżyjecie co drugi dzień przez całe cykle? Bardzo łatwo jest przegapić owulację. Zanim zaczniesz szukać chorób i siebie i partnera zastanów się chwilkę, czy to co robisz teraz, robisz ok. -
Mnie plamienie zdarzyło się podczas owulacji raz. Trwało jeden dzień. Był to nietypowy cykl gdyż okres wtedy mi się strasznie spóźnił (jakieś 2 tygodnie). Obstawiam więc, że miałam jakieś zawirowania hormonalne. Po wizycie u ginekologa się uspokoiłam. Ale uważam, że jeżeli takie krwawienia zdarzają Ci się pierwszy raz albo są kilkudniowe to trzeba biec do giną. Tylko wtedy będziesz wiedziała na 100%.
-
Owulację mam potwierdzone na monitoringu . Plamienia mam od kiedy pamiętam raz mocnieksze raz słabszeStarania od maja 2018.
Czekam na II kreseczki
18/09-Beta hcg 1388 😊
20/09- Beta hcg 3497 🙂 -
No mówił mi że to jest gwałtowny spadek estrogenów. Ale wydaje mi się to dziwneStarania od maja 2018.
Czekam na II kreseczki
18/09-Beta hcg 1388 😊
20/09- Beta hcg 3497 🙂 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi w tym cyklu po raz pierwszy pojawiły się nitki krwi w śluzie. To był 8dc + ból brzucha, 9dc już prawie nic nie było, 10dc cyklu znowu nitki + ból brzucha. Testy 8dc słabe, 9dc mocniejsze. Na razie obserwuję bo ciekawi mnie ta sytuacja Ale myślę, że to dobre objawy
-