Kto czeka na mikołajki?:)
-
WIADOMOŚĆ
-
KotkaPSOTKA robienie testu wczesniej to nie jest totalny,kompletny ani straszny bezsens....
ja się muszę przetestować jutro(okres mam mieć 9 grudnia-to już po Mikołaju:).....zalecenie lekarza, żeby wiedzieć czy po jutrze mam lecieć robić badania hormonalne(a te muszę zrobię w 20-25 dniu cyklu)....no innego wyjścia nie mam....choć też chętnie w spokoju bym poczekała na okres:)Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
robotka wrote:KotkaPSOTKA robienie testu wczesniej to nie jest totalny,kompletny ani straszny bezsens....
ja się muszę przetestować jutro(okres mam mieć 9 grudnia-to już po Mikołaju:).....zalecenie lekarza, żeby wiedzieć czy po jutrze mam lecieć robić badania hormonalne(a te muszę zrobię w 20-25 dniu cyklu)....no innego wyjścia nie mam....choć też chętnie w spokoju bym poczekała na okres:)
robotka. Oczywiscie tutaj masz racje. W wypadku kiedy z jakichs konkretynch wzgledow nalezy potwierdzic ciaze jak najwczesniej to nalezy tak zrobic. Mialam na mysli wykonywanie tetu przez dziewczyny przed terminem @ w wapadku kiedy spokojnie moglyby do niej poczekac. Zupelnie tego nie rozumiem i potepiam. Ok, moze to jakies mlode i dopiero zaczynajace staraczki ale bardzo czesto czytam o "testowaniu" ktore odbywa sie przed terminem @ a nie sadze zeby tu talko takie poczatkujace kobietki byly.
Swoja droga to niezla kase mozna zbic na produkcji testowWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 16:33
-
Tak tak KotkaPsotka:) tu też masz rację tylko jak zawsze w każdej dziedzinie są wyjątki:)
ale też nie rozumiem tego szału robienia testów za wczasu.....ktos na tym niezłą kasę zbija masz rację
a u mnie na teście jedna kreska.....więc jutro badania;/ -
Też czekam, mikołajki to trochę za wcześnie, ale tak bym chciała zrobić mojemu mężowi niespodziankę. Pewnie nie wytrzymam i zatestuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 12:28
kwiecień 2013 pusty pęcherzyk
grudzień 2013 ciąża biochemiczna
marzec 2014 ciąża biochemiczna
październik 2014 ciąża biochemiczna
❤31 maja 2016 Zosia jest z nami, nasz skarb❤
-
Hej miałam dzisiaj testować i testowałam niestety ze skutkiem I ;(
Ale od początku, dziewczyny, które były pod moim wykresem już wiedzą.
Obudziłam się o 4 nad ranem i nie mogłam zasnąć przez jakiś czas, w końcu zasnęłam ale nie spałam mocnym snem obudziłam się o 5;40 i zmierzyłam temp 36,73 automatycznie nerwy, bo przecież spadła z36,94 ;(
Zrobiłam test chociaż wiedziała,. że nie ma sensu. Niestety negatyw ;( później tak czytałam parę różnych dziewczyn i wpisy przyjaciółek i zaczęłam się zastanawiać czy nie zaznaczyć jej zakłóconej ?? Może ona powinna być tak zaznaczona, w sumie taką ją zaznaczyłam, ale nie wiem czy słusznie, może Wy coś podpowiecie ?? Gdyby nie to, że w sb 7d fl miałam plamki krwi na papierze parę razy to bym stwierdziła, że idzie @ ale tak się napaliłam zwłaszcza że nigdy nie miałam takich plamień. Powiedzcie czy słusznie zrobiłam ignorując tą temp ? Zobaczymy co będzie jutro. Wiem, że test mógł dzisiaj wyjść negatywny bo to dopiero 10 d fl, ale co z ta temp ? Myślicie, że mogę jeszcze mieć nadzieję ??? -
Ja jednak nei robie testu. Nie ma sensu. Co mi to da? A jak by wyszedl + a potem dostane @ to tylko dol bedzie. Poza tym wszystkie znaki na niebei i ziemi wskazuja ze @ zaraz przyjdzie.
Zycze wam powodzenia, pochwalcie sie testami pozniej:)
kaola_aa - cos tam sie pnie do gory u ciebie. Test mogl byc za wczesnie zrobiony poprostu, w koncu to byl DOPIERO 10dpo. -