X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kubeczek Ferti Lily
Odpowiedz

Kubeczek Ferti Lily

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monia 2803 Nowa

Wysłany: 14 lutego, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, czy któraś z Was korzysta lub korzystała z takiego kubeczka ?
    Opinie są podzielone są osoby co pomogło a są i też takie co nic nie pomogło. Obecnie czekam na dostawę i sprawdzę ale może ktoś się podzieli doświadczeniem?

• Monk@ Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia 2803 wrote:
    Hejka, czy któraś z Was korzysta lub korzystała z takiego kubeczka ?
    Opinie są podzielone są osoby co pomogło a są i też takie co nic nie pomogło. Obecnie czekam na dostawę i sprawdzę ale może ktoś się podzieli doświadczeniem?
    Tak z ciekawości - osobom, którym pomógł kubeczek - skąd wiedzą, że kubeczek? 😅 no bo wiesz, to nie tak, że czegoś brakuje i cyk, w tym cyklu tylko kubeczek dodaliśmy i zaskoczyło, więc pomógł. No nie, możesz się starać miesiącami i w końcu się uda, nawet jak nic nie zmieniasz. Ja z kubeczka nie korzystałam i dwa razy w ciążę zaszłam, więc na pytanie nie odpowiem, ale ciekawi mnie wyciąganie wniosków, że to akurat kubeczek pomógł ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego, 23:19

wdzięczność 🫶🏼

🔜 27.07 - wizyta ⏳

07.2024 ⏸️

02.2023 💙

preg.png
  • Rzelka Ekspertka

Wysłany: 15 lutego, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam jakoś po półtora roku starań, będąc już pół roku pod opieką kliniki, stosowałam kilka cykli, nie pomógł.
    Jeśli ktoś zaszedł używając go w pierwszym roku starań, to raczej nie przypisywałabym tego sukcesu kubkowi.

Starania od marca 2022.
    W klinice od lutego 2023
    USG 🆗
    Owulacje obecne 🆗
    Hormony 🆗, poza TSH 4,2 -> Euthyrox 25 -> 1,4 -> 2,18
    HyCoSy - podejrzenie zwężenia prawego jajowodu
    Laparoskopia 🆗
    12 mscy stymulacji Lamettą bez efektu
    Ovitrelle, Duphaston, Utrogestan - bez efektu.
    Grudzień IVF:
    AMH 3,5
    stymulacja od 5dc - Rekovelle, Orgalutran, Gonapeptyl daily, Dostinex.
    11 🥚, 3 zarodki,
    12.12.24, 5 dni po punkcji świeży transfer 5.1.2,
    2 ❄️
    5dpt ⏸️
    6dpt HCG 58,6 🤔
    9dpt 210 😌
    11dpt 409 🥳
    18dpt 8486
    23dpt 2,6mm człowieka z tętnem ♥️
    03.02.25 - 10+2, 36mm, ♥️ 🆗
    I prenatalne 13+2 - 7,6cm, ♂️

preg.png
  • Kessa Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używałam, bo pomyślałam, że skoro nasienie jest słabe to może taki kubeczek coś nam da, bo zawsze trochę dłużej w środku te plemniki siedzą. Nic nie dało.

2,5 roku starań natural -> 09.23r. 💉start IVF; czynnik męski. Żadnych leków na stałe.
    10.23r. - zabieramy malucha do domu 🏡🍀🤞 9dpt beta 56.43 -> 10dpt 112.0 -> 12dpt 310.6 -> 16dpt 1436.3 -> 19dpt 4131.7 -> 23dpt mamy zarodek i migoczące ♥️
    8+1 -> 1,68cm maleństwa 🥰 13+1 -> prenatalne+pappa OK 💪 7,56 cm małego 🧸 21+0 -> połówkowe ok,420g 🎀 25+2 -> 903g małej królewny 🥰 30+0 -> 1730g pannicy ♥️ 34+2 -> 2960g 🎀
    40+3 -> Królewna jest z nami 😍 4070g,62cm 💕
    age.png
    Na feriach ❄️❄️❄️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ