X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kubeczek Ferti Lily
Odpowiedz

Kubeczek Ferti Lily

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monia 2803 Nowa

Wysłany: 14 lutego, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, czy któraś z Was korzysta lub korzystała z takiego kubeczka ?
    Opinie są podzielone są osoby co pomogło a są i też takie co nic nie pomogło. Obecnie czekam na dostawę i sprawdzę ale może ktoś się podzieli doświadczeniem?

• Monk@ Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia 2803 wrote:
    Hejka, czy któraś z Was korzysta lub korzystała z takiego kubeczka ?
    Opinie są podzielone są osoby co pomogło a są i też takie co nic nie pomogło. Obecnie czekam na dostawę i sprawdzę ale może ktoś się podzieli doświadczeniem?
    Tak z ciekawości - osobom, którym pomógł kubeczek - skąd wiedzą, że kubeczek? 😅 no bo wiesz, to nie tak, że czegoś brakuje i cyk, w tym cyklu tylko kubeczek dodaliśmy i zaskoczyło, więc pomógł. No nie, możesz się starać miesiącami i w końcu się uda, nawet jak nic nie zmieniasz. Ja z kubeczka nie korzystałam i dwa razy w ciążę zaszłam, więc na pytanie nie odpowiem, ale ciekawi mnie wyciąganie wniosków, że to akurat kubeczek pomógł ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego, 23:19

wdzięczność 🫶🏼

🔜 27.07 - wizyta ⏳

07.2024 ⏸️

02.2023 💙

preg.png
  • Rzelka Ekspertka

Wysłany: 15 lutego, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam jakoś po półtora roku starań, będąc już pół roku pod opieką kliniki, stosowałam kilka cykli, nie pomógł.
    Jeśli ktoś zaszedł używając go w pierwszym roku starań, to raczej nie przypisywałabym tego sukcesu kubkowi.

Starania od marca 2022.
    W klinice od lutego 2023
    USG 🆗
    Owulacje obecne 🆗
    Hormony 🆗, poza TSH 4,2 -> Euthyrox 25 -> 1,4 -> 2,18
    HyCoSy - podejrzenie zwężenia prawego jajowodu
    Laparoskopia 🆗
    12 mscy stymulacji Lamettą bez efektu
    Ovitrelle, Duphaston, Utrogestan - bez efektu.
    Grudzień IVF:
    AMH 3,5
    stymulacja od 5dc - Rekovelle, Orgalutran, Gonapeptyl daily, Dostinex.
    11 🥚, 3 zarodki,
    12.12.24, 5 dni po punkcji świeży transfer 5.1.2,
    2 ❄️
    5dpt ⏸️
    6dpt HCG 58,6 🤔
    9dpt 210 😌
    11dpt 409 🥳
    18dpt 8486
    23dpt 2,6mm człowieka z tętnem ♥️
    03.02.25 - 10+2, 36mm, ♥️ 🆗
    I prenatalne 13+2 - 7,6cm, ♂️

preg.png
  • Kessa Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używałam, bo pomyślałam, że skoro nasienie jest słabe to może taki kubeczek coś nam da, bo zawsze trochę dłużej w środku te plemniki siedzą. Nic nie dało.

2,5 roku starań natural -> 09.23r. 💉start IVF; czynnik męski. Żadnych leków na stałe.
    10.23r. - zabieramy malucha do domu 🏡🍀🤞 9dpt beta 56.43 -> 10dpt 112.0 -> 12dpt 310.6 -> 16dpt 1436.3 -> 19dpt 4131.7 -> 23dpt mamy zarodek i migoczące ♥️
    8+1 -> 1,68cm maleństwa 🥰 13+1 -> prenatalne+pappa OK 💪 7,56 cm małego 🧸 21+0 -> połówkowe ok,420g 🎀 25+2 -> 903g małej królewny 🥰 30+0 -> 1730g pannicy ♥️ 34+2 -> 2960g 🎀
    40+3 -> Królewna jest z nami 😍 4070g,62cm 💕
    age.png
    Na feriach ❄️❄️❄️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ