X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne kubeczek w staraniach
Odpowiedz

kubeczek w staraniach

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PaulaG Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2024, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! ostatnio wszędzie czytam o kubeczku menstruacyjnym na co? po co go stosować w staraniach? w czym pomaga? jak to robić?

🇮🇪
    IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
    28cs - 05.2018 👱‍♂️🥰
    1 cs - 09.2019👱‍♀️🥰
    6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
    💊 euthyrox, bisocard, insulina, acard, clexane

23.01 doppler
    30.01 skan+ diablo
    13.02 skan
    16.02 🏥 wywołanie porodu

preg.png[/url]
  • MadziaIsm Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2024, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w moim szczęśliwym cyklu używałam go w dni płodne. Zakładałam zaraz po stosunku, bez wstawania z łóżka, dzięki czemu nasienie pozostawało na miejscu. Miałam zwykły kubeczek menstruacyjny. Moim zdaniem przyczynił się do zapłodnienia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2024, 22:54

🧑 43
    🧔31
    🧍 24
    💃14

14.10.23 ⏸️
    3.11.23 ❤️
    20.02.24 💔😇 Milusia
  • Rosalia_ Przyjaciółka

Wysłany: 13 stycznia 2024, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używam od 3 cykli kubeczka Ferti Lily, jak na razie mam się nie udało, ale i tak lepiej mi z nim bo wiem, że nic nie wypłynie. Jest płytszy niż menstruacyjny, więc szyjka jest cały czas w nasieniu

👩🏻 27
    👦🏻 33

Starania od 08.2023 🤞🏼
    Podstawowe badania w normie.
    Badania nasienia dobre
    Jajowody drożne

Suplementujemy- wit. D 4000, inozytol, NAC, magnez, cynk, B complex, metylowany kwas foliowy, olej z czarnuszki, estrovita, tran.
  • Wika_saa Debiutantka

Wysłany: 17 stycznia 2024, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też używałam kubeczka Fertilly, zaszłam w 2 cyklu. Niestety ciąża poroniona. Wiadomo, kubeczek cudów nie zrobi, ale tonący brzytwy się chwyta :p

❤️18.11- pozytywny test!
    🖤11.12- poronienie 7tc+0
    💊styczeń 2024- pierwsza stymulacja: Aromek + Ovitrelle+ Duphaston- starania naturalne☘️

31 lat; AMH 2,32; IO
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ