Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne kubeczek w staraniach
Odpowiedz

kubeczek w staraniach

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PaulaG Autorytet

Wysłany: 13 stycznia, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! ostatnio wszędzie czytam o kubeczku menstruacyjnym na co? po co go stosować w staraniach? w czym pomaga? jak to robić?

🇮🇪
    IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
    28cs - 05.2018 👱‍♂️🥰
    1 cs - 09.2019👱‍♀️🥰
    6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
    Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
    Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
    preg.png[/url]
  • MadziaIsm Autorytet

Wysłany: 13 stycznia, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w moim szczęśliwym cyklu używałam go w dni płodne. Zakładałam zaraz po stosunku, bez wstawania z łóżka, dzięki czemu nasienie pozostawało na miejscu. Miałam zwykły kubeczek menstruacyjny. Moim zdaniem przyczynił się do zapłodnienia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia, 22:54

🧑 43
    🧔31
    🧍 24
    💃14

14.10.23 ⏸️
    3.11.23 ❤️
    20.02.24 💔😇 Milusia
  • Rosalia_ Przyjaciółka

Wysłany: 13 stycznia, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używam od 3 cykli kubeczka Ferti Lily, jak na razie mam się nie udało, ale i tak lepiej mi z nim bo wiem, że nic nie wypłynie. Jest płytszy niż menstruacyjny, więc szyjka jest cały czas w nasieniu

👩🏻 27
    👦🏻 33

Starania od 08.2023 🤞🏼
    Podstawowe badania w normie.
    Badania nasienia dobre
    Jajowody drożne

Suplementujemy- wit. D 4000, inozytol, NAC, magnez, cynk, B complex, metylowany kwas foliowy, olej z czarnuszki, estrovita, tran.
  • Wika_saa Debiutantka

Wysłany: 17 stycznia, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też używałam kubeczka Fertilly, zaszłam w 2 cyklu. Niestety ciąża poroniona. Wiadomo, kubeczek cudów nie zrobi, ale tonący brzytwy się chwyta :p

❤️18.11- pozytywny test!
    🖤11.12- poronienie 7tc+0
    💊styczeń 2024- pierwsza stymulacja: Aromek + Ovitrelle+ Duphaston- starania naturalne☘️

31 lat; AMH 2,32; IO
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ