Kurzajka pod stopą a starania o ciążę🫣
-
Hej, mój mąż ma kurzajkę pod stopą, myślał że zwykły odcisk, zaczęliśmy już starania o ciążę i dowiedziałam się że brodawki są od wirusa hpv, ratujcie, wiem pójdziemy z tym do lekarza ale zanim się dostaniemy to proszę czy miałyście podobną sytuację?👩2001
🧔♂️1993
8 cs
12.01.2024 ⏸️
24.01.2024 mamy pęcherzyk ciążowy
07.02.2024 następna wizyta pusty pęcherzyk
Poronienie chybione 6/8 tydz. ciąży -
Wdech i wydech . Skonsultuj to proszę z dermatologiem, ale HPV ma wiele wariantów i te, które powodują brodawki na stopach, to raczej nie te, które atakują miejsca intymne i mogą być niebezpieczne w ciąży.
W takiej sytuacji jeśli byś się zaraziła, to byłoby niegroźne, tylko upierdliwe, no i w ciąży jest mniej opcji, żeby z nimi walczyć.
Mi się trafiła brodawka w trakcie starań (na twarzy 🤯), lekarka bez wahania powiedziała, że potencjalnej ciąży ona w ogóle nie zagraża. Wynalazła też maść, którą można stosować punktowo w ciąży.KarolinaJ0702 lubi tę wiadomość
-
Erdene wrote:Wdech i wydech . Skonsultuj to proszę z dermatologiem, ale HPV ma wiele wariantów i te, które powodują brodawki na stopach, to raczej nie te, które atakują miejsca intymne i mogą być niebezpieczne w ciąży.
W takiej sytuacji jeśli byś się zaraziła, to byłoby niegroźne, tylko upierdliwe, no i w ciąży jest mniej opcji, żeby z nimi walczyć.
Mi się trafiła brodawka w trakcie starań (na twarzy 🤯), lekarka bez wahania powiedziała, że potencjalnej ciąży ona w ogóle nie zagraża. Wynalazła też maść, którą można stosować punktowo w ciąży.👩2001
🧔♂️1993
8 cs
12.01.2024 ⏸️
24.01.2024 mamy pęcherzyk ciążowy
07.02.2024 następna wizyta pusty pęcherzyk
Poronienie chybione 6/8 tydz. ciąży -