X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne kwas foliowy 15 mg, nie za dużo?
Odpowiedz

kwas foliowy 15 mg, nie za dużo?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tygrysica Debiutantka

Wysłany: 28 marca 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gin zalecila mi taka dawke,niby dlatego ze pol roku temu bylam w ciazy biochemicznej,ale sie zastanawiam czy to nie jest za duza dawka,moze ktoras z Was brala tez taka dawke,co sadzicie?

,,Jeśli sam nie doświadczasz cudu, bądź cudem dla innych "
    Nick Vujicic
    zyak299oxzy7tkrp.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli lekarz zlecił to nie za duża :)

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też uważam, że lekarz wie co robi. Na pewno ma większą wiedzę niż my :)

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę od miesiąca 15mg. Wierzę, że mój lekarz wie co robi. Skutków ubocznych nie odczuwam :)

• Tygrysica Debiutantka

Wysłany: 28 marca 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki za odpowiedzi:) wiecie czasem co lekarz to inna teoria,w sumie 3 innych nawet nie wspomnialo o kwasie foliowym ..

,,Jeśli sam nie doświadczasz cudu, bądź cudem dla innych "
    Nick Vujicic
    zyak299oxzy7tkrp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja slyszalam juz o tej dawce, kilka dziewczyn na forum tez ja bierze - wiec tez mysle, ze skoro takie zalecenia, to bierz spokojnie, mi ostatnio przepisal dr 5 mg kwasu foliowego (w zwiazku z mutacja genu MTHFR) - a Tobie z jakich wzgledow taka dawke przepisali? <3

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ