Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ja to pisałam raczej w kwestii pytania czyli we wcześniejszej fazie, kiedy jeszcze stężenie hcg nie jest zbyt duże, można te testy na dłużej zostawić, żeby chociaż ten cień cienia się ukazał?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 17:04
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
dzięki za odpowiedź Vuko. ja i tak planuję testowanie dopiero 14 dni po owu, o ile okres wcześniej nie przyjdzie. i zawsze do tej pory wywalałam test po określonym w instrukcji czasie.
Vuko lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
W pierwszej ciąży test robiłam w 10dpo i po 5min nic nie było, wyrzuciłam i poszłam spać... wstałam po 3h i coś mnie tknęło żeby sprawdzić... był bladzioch a 4dni później pozytywna beta ale rzeczywiście czasem można się przejechać bo poprzednim cyklu było to samo i niestety @ przyszłaIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Hej dziewczynki proszę też mnie dopisać na 5.04
Wczoraj test ovu wyszedł pozytywny i myślę, że wczoraj była owulka bo mnie dość mocno kłuł jajnik, ew. dzisiaj. Mam nadzieję, że jutro temperatura już skoczy do góry.
Tak bym chciała, aby ten cykl był tym szczęśliwym, czego życzę też Wam!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 20:33
-
INso, no ciagnij mnie tam na lince jakiejs ale u mnie zerro objawow, cycki w normie, odrobine tylko bola jak biegam z psem, a cala reszta chyba tez bez zadnych zmian szyjki nie badam bo mi sie nie chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 09:34
-
Dziewczyny w niedziele miałam pierwszy pozytywny test owu, brzuch bolał-głównie lewy jajnik, śluz płodny był. W pon rano rónież był pozytywny test i objawy też były, pod wieczór tego samego dnia już test owulacyjny negatywny, testowa kreska dużo dużo jaśniejsza od kontrolnej. wiec stwierdziłam że owu była. wczoraj pojechałam do gina żeby sprawdzić czy pęcherzyka nie ma. gin stwierdził że jeżeli faktycznie bolał lewy jajnik to widzi pozostałosć po pęknięciu, no ale na prawym również widzi pęcherzyk 22mm.
Wczoraj testy nadal były negatywne, nawet bardziej niż w poniedziałek. lecz dziś z ciekawość zrobiłam kolejny test, kreska testowa przyciemniała. mozna powiedzieć że byłą delikatnie bledsza od kontrolnej, do tego brzuch ciągle pobolewa.
Czy któraś była w takiej sytuacji?
Sama już zgłupiałam czy ta owulacja była z tego lewego jajnika czy dopiero mnie czeka z tego prawego ;/
-
Szkoda bo to jest bardzo pomocne. Ja mierzyłam już w zeszłym roku i wiedziałam kiedy mam owu albo nie. Niestety codzienne rano mierzenie bywa upierdliwe ale kwestia przyzwyczajenia.
Dziewczynki a ja mam śluz płodny dzisiaj coś czuję że owu się zbliża bierzemy sie do roboty.
Trzymajta kciukasy