Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
myssss wrote:Dziewczyny ten mój wykres jest jakiś dziwny dwa dni bardzo niskiej tempki,a okresu nie widac, dzisiaj trochę wyższa a piersi bolesne jak nigdy wczesniej w tym cyklu. Możliwe żeby w 31 dc progesteron jeszcze wzrastal??? Od kiedy sie obserwuje spadek tempki miałam dopiero w dniu @
kochana a może zrobisz test? albo bete?jak np jutro by dalej szlo do góry to bym zrobila;)
nie chcący polubiałam Twój post a chciałam zacytowac!
jesli chodzi o mierzenie temp to ja dzisiaj o 7.30 rano mialam 36,43 a dwie godziny pozniej 36,41 wiec roznie to z tymi temp jest, warto mysle trzymac sie jednej godziny i tyle;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 13:56
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
Paolala wrote:kochana a może zrobisz test? albo bete?jak np jutro by dalej szlo do góry to bym zrobila;)
nie chcący polubiałam Twój post a chciałam zacytowac!
jesli chodzi o mierzenie temp to ja dzisiaj o 7.30 rano mialam 36,43 a dwie godziny pozniej 36,41 wiec roznie to z tymi temp jest, warto mysle trzymac sie jednej godziny i tyle;)
Robiłam test wczoraj i negatyw. Jutro termin spdIewanej @ wiec powtórzę jutro mam nadzieje że przyjdzie zaraz bo szkoda mi czasu, wolałabym juz szybko zacząć nowy cykl i działać. Jest w tym wszystkim jeden plus. Jesli teraz sie nie udalo jade na wycieczkę do ciepłych krajówPaolala lubi tę wiadomość
-
Kasia1986 wrote:Dzięki dziewczyny. Czyli wystarczy jak pójdę prywatnie i powiem że chciałam zrobić badanie bete hcg. Nic trudnego hehe. Ciekawe ile kosztuje.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Kurcze, chyba wiecznosc mnie tu nie bylo, ale przez ostatnie kilka dni czulam sie jak zombie, a do zrobienia bylo sto rzeczy nie wiem kiedy uda mi sie nadrobic, wiec z gory gratuluje dziewczynom, ktore zobaczyly dwie kreseczki Mona, a moze warto zaczekac jeszcze pare dni, bo temp sie trzyma u mnie beta 30zl kosztuje
-
katarynka07 wrote:hm...znam bardzo duzo kobiet ktore lataja....ale w sumie zycze Ci zebys nie poleciala tzn poleciala za rok ))
Hehe dzięki ale marne szanse tez mysle ze nic by sie nie stalo. Na pewno bym zapytala lekarzaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 14:43