Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
kierzynka wrote:momo kwiecień bedzie cały w fasolkach bo teraz wiosna i wszystko sie budzi do życia wiec nasze fasole też
Dzięki Karolka!
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Oj coś w tym jest, bo mnie już tak ta zima męczy że sama nie miałabym ochoty na świat wychodzić
Dzięki Karolka! -
Mona_M wrote:Kochana ale jak teraz pojawią się fasole to wychodzić będą w grudniu. Czekaj czekaj gdzieś był wątek o dzieciach grudniowych (tzn urodzonych w grudniu).
Mona Pewnie że pamiętam ten niezapomniany wątek . Tym bardziej przekonał mnie on do tego, ze grudniowe dzieciaki są super!Mona_M lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:momo kwiecień bedzie cały w fasolkach bo teraz wiosna i wszystko sie budzi do życia wiec nasze fasole też
Oj budzi się do życia wszystko nawet moje jajniki tzn owulacja jak się okazuje na lewym jajniki 5 pęcherzyków a na prawym 14... mam potwierdzone PCO ale najciekawsze jest to że przy takiej ilości jakiś jeden się wybił i owu była na 100% potwierdzona progesteronem
Jeszcze się okaże że ja na marcowych powinnam być ale się głupia nakręcam bo to byłby prawdziwy cud... ale przyszły cykl to już musi być to bo szykuje się IUI, W KOŃCU!IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, bardzo proszę o usunięcie mnie z listy, starania zawieszone na dłuższy czas. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i mam nadzieję, że kiedy wrócę na ovu, to Wy wszystkie będziecie już na fioletowej stronie. Pa pa!https://davf.daisypath.com/zsHVp3.png
-
nick nieaktualny
-
karolka22 wrote:Karina wpisać cię na jakiś konkretny dzień? Bo nie ma cie na liście,a kiedyś prosiłaś żeby cię wpisać tylko nie napisałaś na kiedy
Narazie nie ,u mnie ciężko stwierdzić termin miesiączki i nie chce tym razem zapeszyć .Oczywiście będę coraz zaglądać do wątku ;)W poniedziałek pierwszy raz robię na hormony badania,w końcu coś się ruszyłoKarina