Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoja beta tez swiadczy o bliznietach, ale ja sie na to nie szykuje...czasem zdarza sie ze mocno przyrasta nawet przy 1 zarodku... i wg mnie jest w normie...Qrczak nie masz sie czego obawiac...
Klif pecherzyk jest widoczny dopiero koło 20 dnia...moj miał akurat 19 kiedy go widziałam...a zarodek ma czas pokazac sie dopiero nawet w 7 tyg...nie denerwuj sie i czekaj spokojnie na wynik betki trzymam kciukiQrczak, Klif lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja miałam dziś testować ale nie testowałam.. olałam sprawe brzuch boli od wczoraj jak na okres ale nie ma go.. zawsze bolał ok pol godz przed i była do pol godz @.
Nie łudze sie bo spójrzcie a moj wykres, szanse nikłe.. jak do jutra nie będzie @ to dla formalności zrobie jutro test ale wątpie w pozytyw. -
Karola Ty mnie nie załamuj. Zresztą co my się nakręcamy. Przecież ponoć każda ciążą jest inna. To moja pierwsza, więc ja nie mam porównania, za to Ty jesteś na lekach, które pewnie łagodzą te wszystkie dolegliwości, więc nie nakręcajmy się niepotrzebnie.
Ja też jako takiego zmęczenia nie czuję. No może dziś trochę, ale to pewnie dlatego, że wczoraj przed 24 spać poszłam a po 5 się już obudziłam. Zgagi też nie mam. Tylko bekam od czasu do czasu No i zero apetytu czy zachcianek. Tzn czuję że mnie ssie głód, ale nie mam ochoty na nic konkretnego, więc jem, bo wiem, że muszę. Wczoraj jak jadłam kolację, to mi jedzenie w buzi rosło! Absolutnie nie było mi niedobrze, tyle tylko że jakoś nie wchodziło A nigdy na brak apetytu nie narzekałam, wręcz przeciwnie
Może nie czujemy zmęczenia, bo nas radość rozpierakaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Qrczak w ciazy mozesz brac paracetamol, ale wiadomo w logicznych ilosciach Jesli naprawde nie radzisz sobie z bolem, to ja bym sie nie wahala. No chyba ze dziewczyny Ci podpowiedza cos lepszego, to sama chetnie sie dowiem. Ja Wam powiem ze w ciazy bralam relanium przez nerwobóle i na szczescie nic sie nie stalo, ale okropnie sie wtedy zamartwialam. No ale lekarz kazał, bo nic mi nie pomagało.
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to dobrze Karola, ze Ci bóle obce. Ja za to teraz po tym zabiegu to jestem tak nafaszerowana przeciwbolowami przez te 2 tygodnie, ze bede dochodzic do siebie teraz po tych lekach kolejne 2 albo i dluzej, bo wczoraj juz odstawilam. Ale co sie nalykalam to moje, to chyba lepsze niz raz wciagnac kreche, heheh
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki gratuluje przyszłym mamusią i trzymam kciuki.ja już się nie mogę doczekać kiedy u mnie bd 2 kreski ale po ponad roku starania troszkę już straciłam nadzieję
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualnyzonaboba wrote:hej dziewczynki gratuluje przyszłym mamusią i trzymam kciuki.ja już się nie mogę doczekać kiedy u mnie bd 2 kreski ale po ponad roku starania troszkę już straciłam nadzieję
zonaboba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:dziewczyny, czy ktoras z was orientuje się, czy jesli robilam rok temu TSH i bylo 1,29 czyi chyba w normie, to czy powinnam teraz powtórzyć?czy ono sie raczej nie zmienia tak o?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 18:44
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość