Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola Słoneczko wiem, że trzeba się podnieść. I tak pewnie będzie jak co miesiąc. Ale zawsze jak przychodzi ten czas przed @ jakoś nie potrafię się pozbierać ze kolejna porażka. Ale zawsze po @ mam nowe nadzieje, bo widocznie tak ma być. Wierzę, że w końcu każdej z nas się uda.
kaarolaa, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
madzianka wrote:Karola raczej się rozkręca tyle że brzuch przestał bolec.
madzianka słońce, moja koleżanka jak zaszła w ciąże to miała jeszcze normalnie pierwszą miesiączkę. I wszystko było dobrze z dzidziusiem. Z tego co czytałam to się nazywa "pamięć organizmu". Głowa do góry!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 10:36
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:madzianka słońce, moja koleżanka jak zaszła w ciąże to miała jeszcze normalnie pierwszą miesiączkę. I wszystko było dobrze z dzidziusiem. Z tego co czytałam to się nazywa "pamięć organizmu". Głowa do góry!
-
nick nieaktualny
-
01.04. livia30 (-), macadamia , Ita , sara_nar
02.04. BATTINKA (-), Ewelcia ,dynamiczna , karolcia22 , Pismak , Jagatka_N
03.04. Alfetka
04.04. anna83_83 ,
05.04. Iwka (-), Tosia 1981 (-)
06.04. Maleczka
07.04. Vaniliaa(-)
08.04. zielarka(-), malufka(-), Elfik(-), Kosmitka , Picia ,
09.04. Welonisia(-), Katha81 (-), zAgatka (-) , Lila84 (-), Nenaaa (-) ,gosia_9020 (-)
10.04. Lillith(-), Tygrysek86,(-), Nessa
11.04. Pinia108(-), Ewa99 (-), Gajka , Magdalenna , Anusiak88 , mamaxmama
12.04. Zemraa
13.04. polkosia (-), paaulla84 (-), KMK(-), kittykate , slodka100 (-) , Anutka (-), zabcia_A , oczekująca
14.04. isabelle (-), ~Ania~ (-), Basic Bartez , julianna moniska4444 , ulaa
15.04. AnBe(@), Rubi(-), Qrczak , szurabura , waszka88 (@), Babe B , Michaga82 , Patiii
16.04. Brawurka84(-), M4DZI4 (@), Doris-83 , Kasiaiic , Malwina89
17.04. Lenka123321, kaarolaa , Karoloo , Sylwanka26 , Lithe123
18.04. Miśkaa, Lilianna
19.04. Anutka (-), alternatywa (@), Kkarolinaaaa, kurka
20.04. Ania1986(@), munirka (-), kkisia (-), simcat86(@), Monifah (-), Mega(@), Patrycha
21.04. kasiuleks(-), Ida, kasiatoja(@), Anik , Inka84
22.04. Tynka1990(@), Daisy (@), chmurreczkaa(-), olencja(-), Ag... , XYZ
23.04. Kierzynka (-), XxMoniaXx (-) , Klif
24.04. aniulkab86(@), Melula
25.04. karola_aa
26.04. madzianka, kejti91(-), Andziorr, Martaaa
27.04.
28.04. Wiola25
29.04. tomiika, Dariaa
30.04. justysss, Tamka(@) , Rybeńka, justta, misia79Gosiacu lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyMadzianka a może leć po inny test? Może tamten test felerny a wy ją nakrecacie. Teraz coraz częściej się slyszy nawet tu na forum ze test kogoś oszukał. A najlepiej to leć na betę jesteś przecież w pl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 11:47
-
nick nieaktualny
-
Madzianka mocno trzymam kciuki za Ciebie i małą fasolkę.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzobacz laby Diagnostyka ona działają 7 dni/24h,albo przy szpitalach cos slyszalam o praskim i bielanskim ze tam non stop czynne maja leć kochana bo jeśli faktyczne cos jest na rzeczy ? i potrzebujesz np. progesteronu? nie ma na co czekac..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 13:20
-
Madzianka, tak jak pisze Ania poszukaj jakiegoś czynnego lab. w okolicy. No i zwykły test możesz też przecież powtórzyć. Ja pierwszego dnia zrobiłam od razu dwa różnych firm, następnego dnia też dwa, a kolejnego aż 3! Wiem, wariatka ze mnie. Ale zanim zaczęłam się cieszyć wolałam się 10 razy upewnić.
Plamienia się zdarzają we wczesnej ciąży, ale lepiej się upewnić i w razie czego lecieć nawet do szpitala. Moja siostra w pierwszej ciąży dostała krwawienia w 4 tygodniu i też wylądowała w szpitalu na podtrzymaniu, a teraz ta ciąża to 6 letni urwis
Także głowa do góry. Pamiętaj, że nadzieja umiera ostatnia!
Ja też się stresuję, bo wszystkie ciężarne w koło piszą o zmęczeniu, senności, mdłościach. A ja nie mam żadnego z tych objawów! Dodatkowo od kilku dni moja tempka nieco spada, piersi i brzuch mniej bolą i zaczynam świrować, czy aby na pewno wszystko jest w porządku. Najchętniej też bym dziś poleciała gdzieś na betę, ale mieszkam w takiej dziurze, ze jak we wtorek przed świętami podjechałam do szpitala zapytać o badanie bety, to powiedzieli mi, że wyniki będą po świętach! W szpitalu, czujecie. Także nie mam wyjścia, muszę się uzbroić w cierpliwość i czekać do jutra do 15:30, bo wtedy mam umówioną wizytę u gina.
Trzymam kciuki za Ciebie madzianka i za pozostałe dziewczynki. Wierzę, ze wszystkim Wam się uda
kaarolaa lubi tę wiadomość