X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne lametta stymulacja
Odpowiedz

lametta stymulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Farida Koleżanka

Wysłany: 23 listopada 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy ktoś próbowała tym lekiem?

Farida
  • Nola Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Tak ja mialam stymulacje lametta 1 cykl Niestety nie zaszlam w ciaze ale nie z winy lametty a za wczesnie podanego pregnylu i roznicia pecherzykow :/ na lameccie w dzien monitoringu pecherzyk dominujacy urosl do 16mm pewnie rosl by dalej i moglabym pozytywnie ocenic lamette gdyby nie bledy przy rozbijaniu. Jedyne co sie dziwilam to ze lekarz dal lamette a nie popularne clo. Prawie cale opakowanie mi zostalo w domu i mam nadzieje ze nigdy sie juz nie przyda . Ulotki lepiej nie czytaj. Nie rozumiem dlaczego na lekach tego typu ktore sa typowe na stymulacje pecherzykow i zajscie w ciaze jest jak byk napisane ze to dla kobiet po menopauzie :( i niemiesiaczkujacych juz...co sie zupelnie wyklucza. Ta lametta jest tez dla kobiet po raku poersi ale jakis tragicznych skutkow ubicznych nie odnotowalam. Z kolei po clo moge przyznac czulam zwiekoszony apetyt co jest przykre nie mozemy zajsc w ciaze musimy faszerowac sie chemia i jeszcze w prezencie grubniemy ::

2nn3dqk3kf70gzik.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ