X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne lametta stymulacja
Odpowiedz

lametta stymulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Farida Koleżanka

Wysłany: 23 listopada 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy ktoś próbowała tym lekiem?

Farida
  • Nola Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Tak ja mialam stymulacje lametta 1 cykl Niestety nie zaszlam w ciaze ale nie z winy lametty a za wczesnie podanego pregnylu i roznicia pecherzykow :/ na lameccie w dzien monitoringu pecherzyk dominujacy urosl do 16mm pewnie rosl by dalej i moglabym pozytywnie ocenic lamette gdyby nie bledy przy rozbijaniu. Jedyne co sie dziwilam to ze lekarz dal lamette a nie popularne clo. Prawie cale opakowanie mi zostalo w domu i mam nadzieje ze nigdy sie juz nie przyda . Ulotki lepiej nie czytaj. Nie rozumiem dlaczego na lekach tego typu ktore sa typowe na stymulacje pecherzykow i zajscie w ciaze jest jak byk napisane ze to dla kobiet po menopauzie :( i niemiesiaczkujacych juz...co sie zupelnie wyklucza. Ta lametta jest tez dla kobiet po raku poersi ale jakis tragicznych skutkow ubicznych nie odnotowalam. Z kolei po clo moge przyznac czulam zwiekoszony apetyt co jest przykre nie mozemy zajsc w ciaze musimy faszerowac sie chemia i jeszcze w prezencie grubniemy ::

2nn3dqk3kf70gzik.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ