X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne laparoskopia czy operacja
Odpowiedz

laparoskopia czy operacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie :/ nie ma to jak pójść do lekarza ;) szkoda tylko, że miałam 2 tygodnie niepotrzebnego stresu ;P

• violijka Ekspertka

Wysłany: 2 września 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jestem juz w domku.laparoskopia przebiegla bez problemów, trwala godzinkę i moje jajowody teraz juz drozne i na swoim miejscu dochodzą do siebie.zostalo mi tylko sporo gazu w jamie brzusznej i mam straszny bol w ramionach.mam 2 nacięcia jedno w pępku drugie po lewej stronie na dole i strasznie opuchnięty brzuch a tak pozatym to jest ok.kazali mi dużo pic i lerzec wiec często wstaje do toalety

58783feaec3e9132ab67a6f0b4667e63.png
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane a mnie moj dylemat sie sam rozwiazal bo jestem w ciazy. To jest prawdziwy cud. Wiec walczcie i nie poddawajcie sie :) Powodzenia

nick nieaktualny, violijka, mizzelka, Helen lubią tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofelaine gratulacje!!! :) zdrowej i spokojnej ciąży :)

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje sury cat :) owocnego cyklu :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • violijka Ekspertka

Wysłany: 3 września 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wiesci Ofelaine najserdzeczniejsz gratulacje,moze za pare tygodni tez sie bede dzielic takimi wspanialymi nowinami ;)

58783feaec3e9132ab67a6f0b4667e63.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ