X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lek Lametta Pomocy !
Odpowiedz

Lek Lametta Pomocy !

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Darcia1994 Znajoma

Wysłany: 19 lutego 2024, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie stareczki
    Dwa dni temu miałam owulację bardzo mnie kół lewy i prawy jajnik do tego ból podbrzusza i temperatura ciała 37.02 to już mnie zastanowiło, dziś mi spadła temperatura czy to ma jakieś znaczenie? Ale okej podziwialiśmy z mężem , i czekamy moje pytanie symuluje się lekiem Lametta , byłam na monitoringu i lekarz mi powiedział że trzeba oczyścić głowę , a wyniki mam super , znalazła jeden pęcherzyk bodajże pisało 6.5mm nie wiem czy to miało czy to dużo nie znam się a może wy bardziej się znacie , pozdrawiam ciepło wszystkie przyszłe mamy!!

Starania od 2022 👣
    📌PCOS
    📌Żylaki na miednicy

Walcząc o szczęście 🍀✌️
  • KarolinaAnastazja Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2024, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W którym dniu cyklu Ci spadła temperatura? Jeżeli jesteś po owulacji oznacza to, nadchodzący nowy cykl.
    Jeżeli masz jeden pęcherzyk przed owulacją, to w którym dniu cyklu jesteś? Żeby pękł musi mieć 20-22mm

👱‍♀️ 28lat
    ▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 30lat
    ▪️ C1
    03.2024 IUI ⏸️🍀
    12.11.2024🩵Baby B z Nami🩵

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ