X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lek Lametta Pomocy !
Odpowiedz

Lek Lametta Pomocy !

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Darcia1994 Znajoma

Wysłany: 19 lutego 2024, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie stareczki
    Dwa dni temu miałam owulację bardzo mnie kół lewy i prawy jajnik do tego ból podbrzusza i temperatura ciała 37.02 to już mnie zastanowiło, dziś mi spadła temperatura czy to ma jakieś znaczenie? Ale okej podziwialiśmy z mężem , i czekamy moje pytanie symuluje się lekiem Lametta , byłam na monitoringu i lekarz mi powiedział że trzeba oczyścić głowę , a wyniki mam super , znalazła jeden pęcherzyk bodajże pisało 6.5mm nie wiem czy to miało czy to dużo nie znam się a może wy bardziej się znacie , pozdrawiam ciepło wszystkie przyszłe mamy!!

Starania od 2022 👣
    📌PCOS
    📌Żylaki na miednicy

Walcząc o szczęście 🍀✌️
  • KarolinaAnastazja Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2024, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W którym dniu cyklu Ci spadła temperatura? Jeżeli jesteś po owulacji oznacza to, nadchodzący nowy cykl.
    Jeżeli masz jeden pęcherzyk przed owulacją, to w którym dniu cyklu jesteś? Żeby pękł musi mieć 20-22mm

👱‍♀️ 28lat
    ▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 30lat
    ▪️ C1
    03.2024 IUI ⏸️🍀
    12.11.2024🩵Baby B z Nami🩵

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ