Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lekarz Gdańsk
Odpowiedz

Lekarz Gdańsk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2021, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, poszukuję dobrego ginekologa na terenie Gdańska. Za mną ciąża poroniona (zabieg 26 luty) i prawdopodobnie biochemiczna (maj) , więc zależy mi, aby to faktycznie był lekarz, który wie co robi 🙏

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2021, 07:56

• Kundzia07 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2021, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Kiedyś chodziłam do dr. Olszewskiej, i jeśli kiedyś mi się uda zajść w ciążę to do niej wrócę, jest ginekologiem-endokrynologiem.
    A w tej chwili leczę się w Invikcie, i mimo braku efektów w postaci ciąży to tu zostaje puki co, czuje się zaopiekowana.
    Nie polecam Invimedu w Gdyni, dr. Piątkowski to poraszka.

👩PCOS, Cienkie endometrium, Niedoczynność tarczycy, Hiperprolaktynemia

👦teratoozospermia, hormony ok

Starania 5 lat
    1 IVF - ❄️❄️❄️, dwa FET nieudane

2 IVF - hiperstymulacja, ❄️❄️❄️
    4.1.1❄️ - 😢
    4.2. 2❄️ -..😪
    4.2.3❄️.😥

Zmiana kliniki..
    5 zdrowych śnieżynek 🥰
    4.1.1 - 24 dpt. ❤
    31.12.2022 - 👶 🥳🎆🥰
  • Lucy91 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2021, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dr Katarzyna Podsiadło

Biochem - 2017 r

Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa

Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)

Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r.
  • Hive Koleżanka

Wysłany: 14 czerwca 2021, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja serdecznie polecam dr Joannę Mastalerz, jestem po dwóch poronieniach, obecnie prowadzi moją ciążę. Jako lekarz jestem zadowolona (miałam już chyba z 7 ginekologów, dość szybko wylapywalam brak bieżącej wiedzy 🤦🏼‍♀️)

Violetta lubi tę wiadomość

38+1 DSN, synek 3520g, 57cm
  • Mela90 Debiutantka

Wysłany: 17 czerwca 2021, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hive wrote:
    A ja serdecznie polecam dr Joannę Mastalerz, jestem po dwóch poronieniach, obecnie prowadzi moją ciążę. Jako lekarz jestem zadowolona (miałam już chyba z 7 ginekologów, dość szybko wylapywalam brak bieżącej wiedzy 🤦🏼‍♀️)

Kilka moich koleżanek też do niej chodzi i mówią, że jest super! Doświadczona, a do tego bardzo miła i delikatna ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ