X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lekarz z Poznania jakiego polecacie??
Odpowiedz

Lekarz z Poznania jakiego polecacie??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesć mam pytanie mysle ze napiszecie swoje opinie. Jaki jest najlepszy lekarz z Poznania od niepłodnosci. Do kogo wy chodzicie? :)

Ja chodze do dr Szymona Banaszewskiego:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 11:33

inessa lubi tę wiadomość

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam dr.Dmochowskiego on jest też specjalistą od leczenia niepłodności, oraz s. Elżbiete Woźną siostra zakonna ale świetny ginekolog przyjężdża do Poznania z Warszawy :)

Agusia2312, karmar lubią tę wiadomość

• karmar Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też polecam dr Dmochowskiego :) Tylko dostać się do niego,to jakaś masakra...

age.png

age.png

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ