X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LH Fsh

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Editditka Nowa

Wysłany: 19 grudnia 2024, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej czy stosunkek LH do Fsh 1,44 w 3 dniu cyklu jest ok czy to już pcos? Mam 29 lat. Wyniki wyszły tak: LH 8.04 młyn/ml FSH 5,58 mlu/ml Estradiol 50,10 pg/ml. Z góry dzięki za odp.

• bluebell Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2024, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok :) powyżej 1,5 cokolwiek można zacząć podejrzewać, plus sam stosunek lh/fsh jeszcze nic nie mówi, ważne są też inne aspekty

Starania od 06.2022

👩🏼 33

Kwiecien 2024 1 IUI 😭
    Maj 2024 2 IUI 🥳🙏🏻
    Luty 2025 🍼👶❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ