lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja to mialam taki dobry chumor niedawno skonczylam czesac dziewczynke 12 letnia na wylot na wakacje zrobilam jej cala glowe takich warkoczy wygladaja jak przyczepione uwielbiam czesac. .Ale usmiech szybko mi z twarzy zszedl a co u was?
-
U mnie dziś z humorem nawet dobrze :)Udało mi się pozałatwiać wszystko na uczelni, później byłam w odwiedzinach u mamy, a jak wróciłam to poszłam na spacer z moim A pomimo, że mieliśmy przez chwile odmienne zdania (oczywiście ja miałam racje :p) to dzień uważam za dobry
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykupiłam dziś w sklepie podpaski jakby małpa jednak przyszła..
brzuch mnie coś boli, a żołądek to chyba nie na fasolkę tylko na zatrucie boli... rozumiem poranne mdłości ale pół dnia...
ktoś tam pisał żeby jutro testować nie wiem czy jest sens testować...czy poczekać do niedzieli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 22:07
-
Zajsonek wrote:Ja właśnie wróciłam
Dzień super
Chciałam zrobić ten test ale oba przeterminowane wiec kupiłam dzisiaj dwa
Maluszka i Quixxx
Na rano :*
Oby nie polecialo !Zajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya zrobiłam spaghetti dziękuje za przepis mężowi smakowało, a na kolację zrobiłam pastę z ryby będzie na jutro.
Jutro jedziemy nad wodę więc czeka nas relaks życzę jutro wszystkim testującym bocianka wejdę jutro jeszcze rano i zapiszę temperaturę.
Dobranoc powodzenia i miłego wieczornego owocnegoZajsonek, Maluszek22 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Daisy no owulacyjny pozytyw jak nic! Teraz tylko działania
Zajsonku wspieram, pewnie dołacze do Ciebie za 2 dni.
Ale dzis gorąco od rana, dobrze zw w pracy mam chłodek
Miłego dnia i powodzenia dzisiejszym dziewczynomDaisy lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
ja również (-) nawet nie ma cienia...