lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magic wrote:boję się testów chciałabym 31.07 ale nie dam rady chyba za bardzo będę się bała mam pare objawow i TEN jeden, który zawsze miałam jak byłam w ciąży
Ja też się bałam ale stwierdziłam że raz kozie śmierć i byłam pewna że będzie czysty negatyw a tu cień Jutro rano zrobię następny to powinna być już bardziej widocznaDaisy lubi tę wiadomość
-
Julita ty z Białegostoku to 10 Bobo testy te niebieskie czasami, ale to rzadko są w cefarmie na suraskiej, a tak to pepino paskowe z Auchana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 17:46
julita lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
la wrote:Julita ty z Białegostoku to 10 Bobo testy te niebieskie czasami, ale to rzadko są w cefarmie na suraskiej, a tak to pepino paskowe z Auchana.
W następnymn cykl spróbuję kupić te z czułością 10, zajrzę na Suraską bo niedaleko pracuję
A wiesz La, ostatnio w Auchanie na Hetmańskiej chciałam kupić test, to wyobraź sobie że nie było ani jednego, pustka na szafce. Nie wiem, może to taki sezon rozrodczy, że testy są towarem luksusowym
-
nick nieaktualny
mizzelka, hwesta, Ewelcia, Katarzyna87, Maluszek22, julita, gosia_9020, Ola89, Gosiacu, MartaAlvi, Aga_502, Rumianek, motyl1993, momo1009, olka30, czekolada:), Nona, liwi, Daisy, Niunia86, Zima lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny aż się poryczałam ze szczęścia! Ile Was się tu nagle zazieleniło. Uzupełniać listę!
Gratuluję!
Magic trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki a jak Ci się uda to dawaj z wiruskami do mnie :* Tak bardzo chciałabym żebyś przeszła znów na fioletową i to na dłuuuugie 9 mscAmy, Daisy lubią tę wiadomość