lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Daisy miałam usuwane dwie ósemki rosnące bokiem , tzn też ich nie było widać w ogóle, nawet czuć bo usadowiły się pod koroną zębów i pchały mi szczękę do przodu. pierwszy zabieg był okej ale drugi.....traume mam do dzisiaj. wszystko widziałam bo się odbijało w okularach chururga:PDaisy lubi tę wiadomość
-
Niunia86 wrote:Leku na TSH na pewno się nie odstawia. Ja nawet zwiększyłam dawkę z 50 na 100. Co do tego drugiego nie pomogę bo nie znam
Weszlam po pracy do innego lekarza to leku na TSH mam faktycznie nie odstawiac a bromergon tak. W środę IDE na USG potwierdzić ciążę ale chyba jak testy wychodzą dodatnie to bobas musi juz chyba być prawda?hwesta, Niunia86, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla89 ja idę dziś na 19.40 do ginekologa,porozmawiac i umówić się na kolejną wizytę, byłam dziś u rodzinnego i mówił abym poszła skoro mam pakiet i ze mam być spokojna skoro testy wychodzą pozytywnie musi być wszystko ok i ze @ nie powinna przyjsc
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola89 wrote:Weszlam po pracy do innego lekarza to leku na TSH mam faktycznie nie odstawiac a bromergon tak. W środę IDE na USG potwierdzić ciążę ale chyba jak testy wychodzą dodatnie to bobas musi juz chyba być prawda?
Ola, to za wcześnie na usg. U mnie w 5+4 był sam pęcherzyk ciążowy bez zarodka. Dopiero po tygodniu się pojawił zarodek z serduszkiem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:tak masz rację my mieliśmy słabe nasienie, no nie wiem jak sięto udało:) podobno jeden wystarczy:) a reszta to żeby go ochraniać
bardzo dużo serca włożyłam w ten cykl, mąż wymęczony na lewą stronę ale warto było!! bez monitoringu się udało:)
Robotka ile twoj maz mial morfologii? Moj ma 4% tylko... a tak to ok.bral twoj jakies witaminy albo ty? Prosze o info.dzieki