lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
potforzasta wrote:dżona testujecie z Iwką w moją 4 rocznicę ślubu
dżona, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:No to mam nadzieję, że ta data przyniesie mi szczęście nam w kwietniu 6 lat mineło...a jesteśmy razem już 11 lat...jak ten czas leci. Potforzasta a ile masz wiosen?
dżona, Iwka, lulu_ovufriend lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Iwka,jakoś mi smutno wyjątkowo w tym miesiącu Ale trzeba się podnieść i dalej działać będę Was podczytywać,ale napiszę coś więcej po sesji egz.teraz muszę odpocząć od tematu staranek
lulu_ovufriend, Iwka lubią tę wiadomość
-
Brawurka84 wrote:Dziękuję Iwka,jakoś mi smutno wyjątkowo w tym miesiącu Ale trzeba się podnieść i dalej działać będę Was podczytywać,ale napiszę coś więcej po sesji egz.teraz muszę odpocząć od tematu staranek
Przykro mi bardzo
co miesiąc mówię sobie, że trzeba się podnieść i działać dalej, ale odczuwam coraz większe zniechęcenie...
Iwka, Brawurka84 lubią tę wiadomość
-
Kochane, właśnie niedawno odkryłam, że żeby sobie testować w lipcu, w większości przypadków należy serduszkować podczas MŚ w piłce nożnej
Z tej okazji życzę naszym Mężczyznom, żeby i oni strzelali teraz najlepsze bramki . I żeby znaleźli dla nas duuużo czasu..
Proszę o zapisanie mnie na 04.07.razem z potforzastą. Też jestem z wrześniaIwka, Anuśka, Brawurka84 lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Lulu zawsze po meczu można Mój też jest fanem i nie odpuści więc trzeba liczyć albo po meczu albo tak jak mówisz szybki numerek w przerwie
lulu_ovufriend, Iwka lubią tę wiadomość
-
Kochane, ja się wypisuje, żeby statystyk nie zaniżać, wpiszę się na jakąś listę po unormowaniu prolaktyny a was oczywiście będę podglądać.
Polska gola! Wiadomo do której bramki
LIPCOWE BRZUSZKI
01.07 Gosiacu
02.07
03.07 Emily83
04.07 potforzasta
05.07 Katarzyna79
06.07
07.07 natt, slodka100
08.07 Lulu
09.07
10.07 Iwka, dżona
11.07 olencja, magdalenka_ka,Brawurka84
12.07 Kierzynka
13.07
14.07
15.07
16.07
17.07
18.07
19.07 kapturnica
20.07 BATTINKA
21.07
22.07
23.07
24.07
25.07
26.07
27.07
28.07
29.07
30.07
31.07[/QUOTE]
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik w tym przypadku do swojej
Iwka lubi tę wiadomość
-
potforzasta wrote:Elfik w tym przypadku do swojej
A pewnie, że tak...
Mój to zapalony kibic, ja i tak bym się pewnie nie wstrzeliła, bo w przerwie będzie przeżywał pierwszą połowę, a po meczu będzie tak zmachany kibicowaniem, że ledwo do łóżka dojdzie...
Każdy ma jakieś priorytety...Iwka lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:A pewnie, że tak...
Mój to zapalony kibic, ja i tak bym się pewnie nie wstrzeliła, bo w przerwie będzie przeżywał pierwszą połowę, a po meczu będzie tak zmachany kibicowaniem, że ledwo do łóżka dojdzie...
Każdy ma jakieś priorytety... -
nick nieaktualnywitajcie dziewczyny! Jestem tu nowa, choć śledzę forum od dłuższego czasu
NPR stosowałam już dużo wcześniej przed staraniami - w celach zapobiegania. Teraz od 3 cykli staramy się (jak ja nie lubię tego słowa.... dziecko powinno być z miłości, nie ze starań, prawda?) z mężem o dziecko. Dziś drugi dzień spadku temp. więc mam nadzieję, że lipiec to będzie mój miesiąc. Nasz miesiąc! Wpiszcie mnie na testowanie 11.07Iwka lubi tę wiadomość