lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:Hej dziewczyny czy to prawda ze jak codziennie mierzylam temp o 7:30 a dzis musialam o 5:30 to moge sobie dodac 0,2 i udawac ze mierzylam tak jak zawsze? Byloby 36,85 a nie 36,65 dla mnie to duza roznica
yy ja bym nie brała pod uwagę tej temp. -
nick nieaktualnyagus3004 wrote:Hej dziewczyny
Właśnie skończyłam sprzątać mieszkanie, zaraz idę wziąć prysznic a po południu na rowerek z moim A Aktywny dzień dziś mam
Miłego dnia wszystkim :*
a teraz robie paznokietki
tak dzis mnie mdli i mam taki dziwny smak w ustach
a my z M. Dzis jedziemy na koncert to taki prezent na rocznice -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:A ja Dziewczyny aż sama sobie się dziwię - odpuściłam, mam pozytywne nastawienie co ma być to będzie. Dzisiaj jeszcze idę do endokrynologa a w weekend jedziemy nad jezioro odpocząć zrelaksować się no i oczywiście działamy
-
hi witam sie weekendowo!! przynajmniej u mnie juz weekend, bo mam az 3 dni wolnego:) niestety @ sie pojawila, wiec mozesz Zajsonek dopisac do listy, albo mnie wykresl i wpisz na 30 lipca bo tak mi wypada nastepne testowanie, wiec jeszcze mam 100% szans zostac lipcowym brzuszkiem nie pozostalo nic innego jak kupic termometr buziaki i bociankow dla Was wszystkich!
motyl1993, JusWik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZima wrote:hi witam sie weekendowo!! przynajmniej u mnie juz weekend, bo mam az 3 dni wolnego:) niestety @ sie pojawila, wiec mozesz Zajsonek dopisac do listy, albo mnie wykresl i wpisz na 30 lipca bo tak mi wypada nastepne testowanie, wiec jeszcze mam 100% szans zostac lipcowym brzuszkiem nie pozostalo nic innego jak kupic termometr buziaki i bociankow dla Was wszystkich!
Termometr i do dziela to nasz miesiacZima lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny