lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczynki z rana u mnie okropna pogoda leje deszcz i boli mnie glowa. Do tego dzis cale 12 godzin w pracy. Grtujuje nowym mama I zycze spokojnych 9 miesiecy a za testujace trzymam mocno kciuki. Ktoras z dziewczyn pisala ze widziala 8 bocianow to ja poprosze jednego bo u mnie w anglii wogole nie ma bocianow niestety
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 06:18
-
cześć dziewczyny
Miałam iść wczoraj na bete z krwi, ale nie dałam rady... w poniedziałek pójdę na pewno ale zrobiłam kolejny test i wynik jest pozytywny mam nadzieje ze te 2 testy się nie mylą... pozdrawiam serdecznie i życzę miłego weekenduslodka100, Kaśka, Kocikowa, Lena87, Katarzyna87, Ewelcia, Zima lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze tak mi przykro! TULĘ!!!
mam nadzieje że obie zobaczycie + w kolejnym cyklu!
A tak wg. pij kawkę , młoda je płatki rano mierzyłam temp miałam 36.5 super bo cały tamten cykl był 36.3:/ także może faktycznie jestem po tej owulacji lub w trakcie :D oby teraz temp tylko szła w górę! -
Dzień dobry;) Ma pytanko do Was...takie troche mało przyjemne ale muszę zapytać..
Znacie jakieś dobre sposoby na zaparcia? Może to głupio zabrzmi,ale boję się wysilać o przy ostatniej ciąży co zaparcie to plamienie i teraz chucham i dmucham... A kupkę zrobić trzeba...
-
Niunia86 mnie dietetyk polecił picie wody z miodem i cytryna. Mnie pomogło:) a miałam problemy i przez 2 tyg... A robi sie to tak: wieczorkiem nagrzewasz wodę do jakiś 40-50 stopni i rozpuszczasz w niej łyżkę miodu. Rano jak stajesz to wciszkasz do twojej mikstury pół cutryny i wypijasz:) koniecznie trzeba to pic rano na czczo mam nadzieje ze pomogę
Słyszałam tez ze suszone śliwki pomagają albo picie wody z naliczonych śliwek tez rano na czczo, ale nie jestem w stanie tego stosować bo mi nie smakuje
Powodzenia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 09:33
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzień dobry weekendowo! Mam nadzieję, że dziś zaroi się tu od bocianów. Dziewczyny, którym wyszedł negatyw... nie traćcie nadziei, dopóki nie ma @ jest nadzieja! Do zagnieżdżenia dochodzi czasem dopiero 12 dpo więc stężenie hormonu może być jeszcze niskie. Ja do pn nie będzie @ to na betę marsz!
Taka piękna pogoda, a ja jestem chora Gardło, katar.. eh... -
Witajcie Kochane! Miałam ostatnio mało czasu i w pracy i poza nią, ale starałam się Was podczytywać.
U mnie niestety dziś @, przyszła nawet jeden dzień wcześniej niż się spodziewałam . Czyli znowu cały dłuuuugi cykl przede mną i nawet nie wiem czy się jeszcze do lipcówek nie zapiszę ponownie, bo na razie termin @ mam na 01.08.
Trzymam mocno kciuki za pozostałe dziewczyny, których dopiero czeka testowanie i szczególnie za te, które dziś ujrzały jedną kreskę . Ewelinko, Aniu, obyście za jakiś czas mogły do nas pisać, że testy kłamią .
Aha, widziałam ostatnio 3 bocianki, to jednego zostawiam sobie na zapas, a dwa są dla Was . I do Anglii spokojnie dolecą .
Miłego, słonecznego weekendu moje Kochane!********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnydziewczyny ale ja tego troche nie czaje.. jest test negatywny mam dola jak cholera i brak nadzieii!! wiec skad u mnie takie mocne odczucie ze jednak cos jest ze sie udalo?!zadnych objawow ciazowych nie mam ale jakos w srodku mi cos tak podpowiada..nie wiem o co chodzi..wiem ze to malo prawdopodobne zeby test sie pomylil ale to 'cos' w srodku nie daje mi spokoju!czy ja juz zwariowalam calkiem??nigdy wczesniej takiego czegos nie czulam!!