Lipcowe testowanie, czyli pamiątki z wakacji :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Twinsowa wrote:Dziewczyny nie poszłam na betę bo się bałam wyniku 😭
Za każdym razem gdy spóźnia mi się miesiączka albo widzę jakiś wyimaginowany cień robię sobie złudne nadzieje..
Po pobraniu krwi zawsze tego samego dnia dostaje miesiączki 😭😭
Kupiłam bobo test i zrobiłam po pracy. Miesiączki nie mam już tydzień. Wszystkie testy wychodziły białe.. Zerknij ijcie na ten bo już nie wiem co myśleć. Szyjka daleko i głęboko, leje się ze mnie dzisiaj śluz biały. Myślałam że to okres. Moja psychika wysiada..za dużo tego na mój słaby rozumek 🥺
https://naforum.zapodaj.net/e69dd15c9114.jpg.htmlMamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
Papillon wrote:Majaaaa spokojnie pewnie jeszcze ja zostanę🤣🤣
Niezapominajka z tym śluzem to faktycznie może trzeba zrobić jutro test 😁
Clausix to też mi się wydaje, że zaraz wysika dwie kreski
Mama8latka trzymam kciuki skoro to już 3 dpo ostatnim dupku.
Ćwiczę to badanie szyjki, ale strasznie wysoko jest, a mam dosyć długie palce 🤣 i wydaje mi się otwarta, albo lekko otwarta... ciężko powiedzieć bo nie ma do czego porównać. I wyczuwam coś jak "czubek nosa"... dziwne to jakieś. Będę obserwować
Jak nic jadąc jutro do pracy zajrzę na forum i będą krechy u NiezapominajkiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2020, 17:49
Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
32 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Twinsowa ja też jakis lekki cien cienia widze ale jak mówisz że to bobek to wiem że dziewczyny pisaly wielokrotnie ze one pokazuja cien A ciazy brak. Może lepiej idź na ta bete jak już tydzien po terminie. Wyjasni się chociaż czy cokolwiek kielkuje z minimalna beta czy raczej zaburzenia w cyklu.👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
nick nieaktualnyMajaaaa wrote:Niezapominajka ja tez trzymam kciuki, chociaż patrząc ze mama8latka już 3 dobę po dupku bez @
Clausix to już wczoraj mowilam ze będzie miała dwie kreski to ja zostanę na sierpień jak ten cep sama hahaha 😂
Twinsowa, ten test jest niestety negatywny. Może stresujesz się za bardzo i coś opóźnia okres? -
Clausix wrote:Ćwiczę to badanie szyjki, ale strasznie wysoko jest, a mam dosyć długie palce 🤣 i wydaje mi się otwarta, albo lekko otwarta... ciężko powiedzieć bo nie ma do czego porównać. I wyczuwam coś jak "czubek nosa"... dziwne to jakieś. Będę obserwować
Jak nic jadąc jutro do pracy zajrzę na forum i będą krechy u Niezapominajki
Ja też mówię że Niezapominajka jutro doda piękne zdjęcie 🥰🍀🍀🍀🍀Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
Twinsowa ja niestety też nie widzę 😔 Jeśli masz wątpliwości idź na betę albo zaczekaj jeszcze i odpocznij od tych myśli, zrób coś dobrego dla siebie.
Laski, ale mnie nakręcacie 🙈 Spać przez Was nie będę mogła 😂 Ja od maja nie robiłam testów, bo się panicznie boję bieli 😬Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2020, 17:56
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Karenira wrote:Coś tam się przebija. Widzę cień. Pojawił się o czasie?
Tak pojawił się jakoś po dwóch-trzech minutach. Wzmocnił się po wyschnięciu. Jeśli do jutra miesiączka się nie pojawi to idę na betę. Nie pozostaje mi nic innego -
Niezapominajka 🍀 wrote:Twinsowa ja niestety też nie widzę 😔 Jeśli masz wątpliwości idź. A betę albo zaczekaj jeszcze i odpocznij od tych myśli, zrób coś dobrego dla siebie.
Laski, ale mnie nakręcacie 🙈 Spać przez Was nie będę mogła 😂 Ja od maja nie robiłam testów, bo się panicznie boję bieli 😬
A my tutaj bardzo lubimy oglądać zdjęcia testow, nie wiem jak Ci się udało wytrwać tyle bez testowania ,ja bym nie dała rady 🙂Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
Mama8latka wrote:Musimy Cię dopingować bo napewno już jesteś w ciazy A jeszcze o tym nie wiesz hehe 🤪🥰😙
A my tutaj bardzo lubimy oglądać zdjęcia testow, nie wiem jak Ci się udało wytrwać tyle bez testowania ,ja bym nie dała rady 🙂👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
𝟐𝟎𝟐𝟎:
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Niezapominajka 🍀 wrote:Twinsowa ja niestety też nie widzę 😔 Jeśli masz wątpliwości idź na betę albo zaczekaj jeszcze i odpocznij od tych myśli, zrób coś dobrego dla siebie.
Laski, ale mnie nakręcacie 🙈 Spać przez Was nie będę mogła 😂 Ja od maja nie robiłam testów, bo się panicznie boję bieli 😬Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
Mamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
Majaaaa wrote:A jak to jest z tymi testami owu?
Słyszałam ze jak jest pozytywny przed @ to może być ciąża.
Ale to reguła? 🙈🤔Mamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
Papillon wrote:Niezapominajka nie wiem czy my zaśniemy 😂 że też nie zrobiłaś dzisiaj testu!!! Też Cię podziwiam, że nie robiłaś testów od maja. Silna dziewczyna 💪
Clausix, Twinsowa lubią tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
𝟐𝟎𝟐𝟎:
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Mama8latka wrote:Ja w tym cyklu jakoś też nie moge ogarnac badania szyjki, raz mi się wydaje ze jest nisko raz że wysoko, jak czubek nosa to powinna być zamknieta. Ogolnie nie ma co sie sugerowac totalnie szyjka bo różnie wychodzi u innych. Każdą indywidualnie trzeba rozpatrywac 🙂
Ja też mówię że Niezapominajka jutro doda piękne zdjęcie 🥰🍀🍀🍀🍀
Badam od kilku dni i ciągle wysoko i twarda, wydaje mi się, że wyczuwam miejsce gdzie jest wejście, ale ciężko mi określić czy to jest otwarta czy zamknięta... nie da się tam jakoś hmm zajrzeć? 😂😂😂32 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Ejj mamity!!
Jak wspominałam zawsze czuje owulacje, co niejednokrotnie bylo potwierdzone u ginekologa i czuje potem ból z rozlanego pęcherzyka jak podrażnia otrzewną.
I w tym cyklu owulacja wypada dzisiaj, a ja już nie czuje charakterystycznego bólu.. Czułam zaczynajacy się wczoraj wieczorem około 24 ból prawego jajnika taki tępy, rozlany promieniujący nawet trochę na udo i biodro i rano ten prawy jajnika, coś na zasadzie bólu wyrostka, okolo 8-9 ( nie umiem wyjasnic, ale jako nastolatka 2 razy wyladowalam w szpitalu z podejrzeniem wyrostka,a to byla owulacja z prawego jajnik:D ) - tak czuje owulacje jak tam wszystko podrażnia...I lekki bol z odbicia - ciągnięcia w dol szyjki/ Z tym, że nie był on tak bardzo intensywny jaki odczuwam mając owulacje w ciągu dnia np o 15;)
Czy to możliwe ze owulacja była przez noc ? Chyba ze bóll mi się jeszcze zacznie... Czy jeśli szczyt był już wczoraj o 5 rano jak testowałam monitorem, to mogła owu być w nocy ? Czy dopiero bd dziś w nocy 🤷♀️ Z tym, że śluz mam już teraz kremowy ...
Myślicie ze mam szanse testować w tym cyklu ? Teraz bzyki były W godzinach 22-24 a nie jak poprzednio o 8 rano, 3 dni przed owu, chyba szanse mam większa...
Dodatkowo stosowałam Conceive plus, i miałam 3 dni wyższej plodnosci według monitora (9-10-11 dc), a nie jak poprzednio tylko jeden,a nasz wowczas bzyk byl w dniu niskiej plodnosci wedlug monitora... 🤷♀️
Wiem, tonący brzytwy się chwyta . Boże jaka byłabym szczęśliwa gdyby sie udało przed zawieszeniem staran 🙏
Edit::: szyjka już niżej i średnio otwarta, śluz robi się kremowy, wiec pewnie już po owu !
Heh to trochę zabawne takie opowieści o szyjkach i śluzie, mój nie lubi o tym słuchać 😂 raz mu mówiłam dawno, dawno ze działamy bo są objawy owu i jak zapytał jakie i mu powoedzialm, to ejj nie opowiadaj więcej o śluzie 😂😂
Co dziwne bo po cc jak miałam krwotok to sam mnie mył w szpitalu pod prysznicem 12 h po pionizacji gdzie nogi nie mogłam podniesc wyżej niż próg brodzika i nie brzydzilo go to.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2020, 18:32
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Niezapominajka 🍀 wrote:Bo jak zobaczyłam 36.5 na termometrze rano to się załamałam i myślałam, że dostanę od razu okresu przy porannym sikaniu, wiec je zmarnowałam, a ten dziad nie przyszedł nadal 😂 Ale dzisiejsze ciążę widziałam, że tez miały spadki, a testy wyszły. Jeszcze ten śluz od wczoraj to dla mnie pewnik przedokresowy był, ale dziwne, że się nie rozkręcił. Zazwyczaj miałam tak, że śluz podbarwiony wieczorem i rano okres. Zobaczymy, nie wiem co myśleć 🤯 2 rossmannowe leżą w szafce nocnej i czekają w razie czego na jutro. Myślcie dzisiaj dobrze o mnie 🍀 Tylko Wy wiecie. Nawet męża wkrecilam, że te testy na szczęście od Was z polecenia, a przyjaciółka myśli, że dostałam dzisiaj okresu 😅
Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
belldandy wrote:Ejj mamity!!
Jak wspominałam zawsze czuje owu i czuje potem bol z rozlanego pęcherzyka jak podrażnia...
I w tym cyklu dziś wypada owu, a ja już nie czuje boli. Czułam zaczynajacy się wczoraj wieczorem ból Około 24 i rano mega prawego jajnika coś na zasadzie bólu wyrostka - tak czuje owulacje z prawego jajnika jak tam wszystko podrażnia...I lekki bol z odbicia - ciągnięcia w dol szyjki/ nie był to tak bardzo intensywny bol jaki miewać kiedy owu mam np o 15 w ciagu dnia
Czy to możliwe ze owulacja była przez noc ? Chyba ze bol mi się jeszcze zacznie... Czy jeśli szczyt był już wczoraj o 5 rano jak testowałam monitorem, to mogła owu być w nocy ? Czy dopiero bd dziś e nocy 🤷♀️
Myślicie ze mam szanse testować w tym cyklu ? Teraz bzyki były W godzinach 22-24 a nie jak poprzednio 8 rano 3 dni przed owu, chyba szanse mam większa...
Dodatkowo stosowałam Conceive plus, 3 dni wyższej plodnosci według monitora s nie jak poprzednio jeden 🤷♀️
Wiem, tonący brzytwy się chwyta . Boże jaka byłabym szczęśliwa gdyby sie udało przed zawieszeniem staran 🙏
Edit::: szyjka już niżej i średnio otwarta, śluz robi się kremowy, wiec pewnie już po owu !
Heh to trochę zabawne takie opowieści o szyjkach i śluzie, mój nie lubi o tym słuchać 😂 raz mu mówiłam dawno, dawno ze działamy bo są objawy owu i jak zapytał jakie i mu powoedzialm, to ejj nie opowiadaj więcej o śluzie 😂😂
Co dziwne bo po cc jak miałam krwotok to sam mnie mył w szpitalu pod prysznicem 12 h po pionizacji gdzie nogi nie mogłam podniesc wyżej niż próg brodzika i nie brzydzilo go to.belldandy lubi tę wiadomość
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
nick nieaktualnyNiezapominajka, ja tez wyczuwam, ze coś może się jutro zadziac:) trzymam mocno kciuki:)
Clausix, na Ali widziałam wzierniki ginekologiczne. Nawet myślałam, czy nie zamówić i podglądać z lusterkiem, ale potem się puknelam w głowę, ze to już by była paranoja.
Ale kiedyś może zamówię, bo bym chciała wiedziec jak moja szyjka wyglada i czy w dobrym miejscu jej szukałam.Niezapominajka 🍀, Ni3zapominajka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCieszę się z mojego cyklu teraz. To mój pierwszy cykl bez karmienia i wydaje mi się inny. Bolą mnie piersi i rosną, jestem śnieta i ciagle bym żarła. Zawsze tak miałam przed okresem, a przy karmieniu nie. Tylko brzuch mnie bolał. Jak dostanę normalna miesiączkę i będzie lecieć a nie kapać, to będę pewna, ze się stabilizuje.