X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lipcowe testowanie, czyli pamiątki z wakacji :)
Odpowiedz

Lipcowe testowanie, czyli pamiątki z wakacji :)

Oceń ten wątek:
  • ADRIANNA Przyjaciółka

Wysłany: 4 sierpnia 2020, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azumi741 wrote:
    Witajcie dziewczyny :)
    Jestem tu od dawna, ale tylko sobie Was poczytuję.
    Staram się od pół roku o drugie dziecko no i chyba się udało (chyba bo w zeszłym roku o tej porze też byłam w ciąży jednak serduszko przestało bić w 13tc)
    Test robiony 22-07-2020 blada kreska ale robiony wieczorem, potem już beta:
    27-07-2020 - 536
    29-07-2020 - 1339

Czekam na wizytę za 2 tygodnie, żeby już było wszystko widać

Chciałam Wam i Waszym mężom/partnerom tylko polecić picie trawy pszenicznej bo u nas jeden cykl i się udało, zaszkodzić nie zaszkodzi bo ma mnóstwo witamin a wspomaga płodność, może i Wam pomoże.

Buziaki

A powiedz mi gdzie kupowałaś tą trawę i ile jej piliście? Robiłaś jakieś badania nasienia albo coś? Długo się staraliście?

0
  • Azumi741 Nowa

Wysłany: 5 sierpnia 2020, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupowałam tutaj
    https://allegro.pl/oferta/beorganic-trawa-pszeniczna-bio-200g-superfood-8529455269?utm_source=notification&utm_medium=buyerCart&utm_campaign=transaction-notifications-buyercart&snapshot=MjAyMC0wNi0zMFQwODo0OTowOS40ODdaO2J1eWVyOzc3ZTIyY2E1YTlkNjNjZTk3OWM0NjI2NTg0YmI1OTVhZGQyNWRlY2ZlMDA0ZTA1ZjkyNTc4MzEzMDE5NDM0NjM%3D

Staraliśmy się prawie rok a pijemy od dwóch miesięcy, bez badań.

Joasiaxjot lubi tę wiadomość

Azumi741
  • ADRIANNA Przyjaciółka

Wysłany: 5 sierpnia 2020, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedź 💚 spróbować zawsze można 😉

0
‹‹ 168 169 170 171 172
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ