Lipcowe testowanie, czyli wakacyjne ciąże. :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena986 wrote:Jesli juz pada temat śluzu, to mi najbardziej pomogla w tym temacie mioveila NAC, a raczej sam NAC bo pozniej juz kupiłam tylko tą substancję. Pierwszy raz tyle miałam, takiego idealnego książkowego, ze nie trzeba było szczegolnie sprawdzac. Widac było przy kazdej wizycie w toalecie az nadmiar
Wiesiolek zas zrobil mi ze sluzu poprostu wode, bylo poprostu mokro ale nie sliskoStarania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
lithium wrote:Mi dzisiaj jest tak gorąco, że aż mnie wszystko boli...
Dobrze, że już piątek22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
SylwiaLu wrote:To możemy piątkę przybić, widzę, że podobnie nam temperatura poszybowała i ja też się czuję dziś kiepsko
Dobrze, że już piątek
Boję się jakkolwiek nastawić.
Dobrze, że dzisiaj mam całe mieszkanie do posprzątania to nie będę tak o tym myśleć. ☺ -
Ignissa wrote:U mnie tez jest bardzo wosnisty po wiesiolku. Zastanawiam się czy z niego nie zrezygnować, bo ja i bez niego miałam sporo sluzu ale byl bardziej rozciagliwy
Właśnie ja zrezygnowalam bo po co mi taka woda. Przeczytajcie moze o tym NAC bo widze ze nie padła wcześniej tu nigdy ta nazwa a moze ktos jeszcze probowal. Jest o tym osobny wątek na ovu. Ja dzięki temu mialan tez podwojna owulacje to moze temu tyle sluzu .
Testuje juz wszytskie nowości, 3 cykle probowalam dong quai, czytam juz chyba najodleglejsze zakatki Internetu -
Lena986 wrote:Właśnie ja zrezygnowalam bo po co mi taka woda. Przeczytajcie moze o tym NAC bo widze ze nie padła wcześniej tu nigdy ta nazwa a moze ktos jeszcze probowal. Jest o tym osobny wątek na ovu. Ja dzięki temu mialan tez podwojna owulacje to moze temu tyle sluzu .
Testuje juz wszytskie nowości, 3 cykle probowalam dong quai, czytam juz chyba najodleglejsze zakatki InternetuStarania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, a ja się dzisiaj załamalam.
Dzisiaj poszłam do wc i na papierze widze różowy śluz z jakimiś czerwonymi niteczkami (to samo dwa dni temu, tylko wtedy był ledwo widoczny), a to dopiero 18 dzień cyklu (cykle mam 25 dniowe). Wczoraj cały dzień czułam takie dziwne uczucie w brzuchu, trochę szczypanie, a trochę rozchodzace się ciepło.
Nie wiem nawet kiedy miałam owulację w tym cyklu, a kochałam się z meżem tylko raz, więc raczej to byłby cud gdybym była w ciązy.
Bardziej się boję, że powraca widmo endometriozy, że jakaś torbiel mi się znowu zrobiła i teraz kompletnie wszystko będzie do dupy -
Ignissa wrote:Z tego co czytam to raczej nie dla mnie, bo wskazana jest dla osób z policystycznymi jajnikami lub zaburzeniami owulacji a u mnie pod tym względem wszystko gra.
Tez nie mam z tym problemów ale raz kupiłam w ciemno po poleceniu gina. Ja sobie to biore dla lepszej jakości komorki jajowej i jako placebo nie umiem tak nic nie brać bo czuje sie biernie wtedy. Moja kolezanka dostała np clo mimo owulacji i dopiero wtedy zaszla. No ale nie znam sie na tym za bardzo -
lithium wrote:Jest jeszcze cień szansy. Czekaj do terminu @. ☺
nie wiem czy wyczilować dziś wieczorem z lampką winka, czy jeszcze wypatrywać szansy...
27.12.2020 - II 🍀
28.12.2020 - HCG total 197,98 mUl/ml 😍
30.12.2020 - HCG total 529,92 mUl/ml 😍
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
ON: 250 MLN całość, morfologia 1%, reszta parametrów ok. -
ami_ami wrote:Po odstawieniu tabsów widzę jedną zależność, cykl 25, 32, 26 i teraz już 31 dc - raz krótki raz długi...
nie wiem czy wyczilować dziś wieczorem z lampką winka, czy jeszcze wypatrywać szansy...
Ja też dzisiaj z mężem usiądziemy przed jakimś serialem na netflix, zjemy chipsy o zamku hamburgera i wypije okocimia ☺Ignissa, SylwiaLu, justyna1719, Agafiga lubią tę wiadomość
-
lithium wrote:Kochana, lampka wina nie zaszkodzi!
Ja też dzisiaj z mężem usiądziemy przed jakimś serialem na netflix, zjemy chipsy o zamku hamburgera i wypije okocimia ☺Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Lena986 wrote:Tez nie mam z tym problemów ale raz kupiłam w ciemno po poleceniu gina. Ja sobie to biore dla lepszej jakości komorki jajowej i jako placebo nie umiem tak nic nie brać bo czuje sie biernie wtedy. Moja kolezanka dostała np clo mimo owulacji i dopiero wtedy zaszla. No ale nie znam sie na tym za bardzoStarania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Ignissa wrote:Tak, to jest dobry plan. Wczoraj sko ńczyłam Dark, dziś może zaczniemy DTrager Things o ile młoda zaśnie o ludzkiej porze
Ignissa lubi tę wiadomość
27l
02.2019 Sono Hsg - jajowody drożne
O2.2019 IUI nieudana
07.2019 Histeroskopia-usuniecie polipa endometrialnego
06.08.19 2IUI
09.2019 3IUI
Macica dwurożna lub lukowata?
AMH -0.92
Mała ilość plemnikow i morfologia 1% -
Ignissa wrote:Tak, to jest dobry plan. Wczoraj sko ńczyłam Dark, dziś może zaczniemy DTrager Things o ile młoda zaśnie o ludzkiej porze
Ignissa lubi tę wiadomość
-
Eh to zajde po pracy poszukam jakiś sukienek na wesele, kupię chipsy i otworzę winko wieczorem. Powiem Wam, że ciężkie dni mam ostatnio w pracy, że po tygodniu należy się odpoczynek.
na Netflix jest nowy serial Ostatni Carowie czy coś takiego - podobno super.
Dziewczyny, była któraś na Krecie? Które rejony polecacie? z 9 letnim dzieckiem (wybieramy się z siostrą , szwagrem i ich dzieckiem)
27.12.2020 - II 🍀
28.12.2020 - HCG total 197,98 mUl/ml 😍
30.12.2020 - HCG total 529,92 mUl/ml 😍
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
ON: 250 MLN całość, morfologia 1%, reszta parametrów ok. -
lithium wrote:My oglądamy The Walking Dead, lubimy takie klimaty. Córka wam późno zasypia czy ma problemy z zasypianiem?Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361