Lipcowe testowanko 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
ForgetMeeNot wrote:U mnie dziś biel vizira, 13 dpo i zaczęłam plamić mino braku spadku temp. Mam nadzieje, ze jutro @ się rozkręci. Jeśli tak, to będzie mój pierwszy 28 dniowy cykl w życiu chyba. Zawsse 30-32 dni.
Także liczę ja to, ze z końcem lipca koj wykres się zazieleni 😁⏸ -
Madziq6 wrote:Hej przykro mi z powodu przychodzących 🐒😥tulę was wszystkie mocni 🤗jak to się mówi nowy cykl nowe szanse.
Ja już zaczęłam robić testy narazie prawie niewidoczna 2 kreska więc owu chyba daleko....wykres też mi przesunął dzień owu bo miałam mieć w środę a teraz nagle pokazuje w piątek🤦🏽♀️🤦🏽♀️narazie i tak nie możemy 💗z racji tego że córka jakąś wysypkę przykludzila i mamy jakims preparatem się smarowac i dopiero po zakończonym leczeniu możemy znowu się starac🙄🙄w sumie powiem wam że jakoś ostatni ani trochę niemam ochoty na przytulanki zmęczenie problemy wszystko daje się we znaki😥🙄Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Starania od dobrych ładnych paru lat...🤔
Uwielbiamy:
Góry,rowery, spacery,bieganie,zwierzątka,natura 💞🔥🤭
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
-pozostawiam wszystko Bogu 🙏😇❤️🤰 -
Dziewczyny oby lipiec okazał się tym naszym szczęśliwym miesiącem i zakończył się szczęśliwie 🤰🤰 🤞🤞Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Jeszcze jedno dodam:dało mi do myślenia że ten ginekolog miał w jednym rację że ciągle ja byłam badana ja brałam leki zastrzyki a męża nie zbadali dokładnie jedynie co to badanie nasienia....to jest chyba kropla w morzu...ale jest tyle różnych badań męskich a nie znam się od tej strony i nie wiem od czego zacząć.Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Kimbra wrote:Jeszcze jedno dodam:dało mi do myślenia że ten ginekolog miał w jednym rację że ciągle ja byłam badana ja brałam leki zastrzyki a męża nie zbadali dokładnie jedynie co to badanie nasienia....to jest chyba kropla w morzu...ale jest tyle różnych badań męskich a nie znam się od tej strony i nie wiem od czego zacząć.
och, ja też niestety nie wiem
ale może tutaj na forum w innym dziale coś więcej będzie o tym? -
Nat. wrote:och, ja też niestety nie wiem
ale może tutaj na forum w innym dziale coś więcej będzie o tym?Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Hej,
Jestem tu nowa, dużo czytałam, nigdy nie pisałam jestem mamą 4 letniego synka, od września 2021 staramy się o drugiego malucha. Udało się w pierwszym cyklu, niestety od początku wszystko było nie tak, przeszłam poronienie chybione i w 9 TC miałam zabieg łyżeczkowania. Później 6 tyg czekania na pierwszą @, następnie odczekanie 3 pełnych cykli wg zaleceń lekarza. Aktualnie był 3 cykl starań, lekarz zlecił badanie progesteronu w 20-21 dc, wyszedł słabo, bo tylko 0,12, więc nie robiłam sobie nadziei i spisałam ten cykl na straty, czekałam na @. Jeszcze dzień przed terminem @ zrobiłam test, oczywiście negatywny. I tak sobie czekam na @, aktualnie 42 dc, wczoraj zrobiłam test i niespodzianka, cień kreski... Tyle że jestem 10 dni po terminie @, więc ta kreska już powinna być konkretna. Jeszcze trochę się łudzę, że owu była później, bo faktycznie po łyżeczkowaniu trochę się to rozregulowało. W sumie to nie wiem co dalej, narazie czekam na wizytę u mojego gin 7.07, umówiona wczesniej, żeby skonsultować ten progesteron itp.
Przepraszam za ten przydługi post, ale kto mnie zrozumie jak nie Wy!
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was wszystkie -
Kimbra wrote:Tak jest tego dosyć bo czytałam tylko wiesz nie chę robić niby jakiś niepotrzebnych badań.Poczekam do 13-stego idziemy do Pani doktor od Naprotechnologii powiem o tym że mąż prawie żadnych badań nie miał a wychodzi na to że z mojej strony jest wszystko okej.Kurde jesteśmy aktywni biegamy jeździmy na rowerach zdrowo jemy alkoholu nie pijemy w ogóle mąż 10 lat ja 5 lat żadnych używek mam wszystkie wyleczone zęby już dwa lata temu.Jedynie mamy aparaty bo chcemy wyprostować i je ładnie wybielić.
aa rozumiem. No tak, to popytajcie. Daj znać co powiedziała Pani doktor
a ja o dziwo nie witam Was jeszcze w 1dc.. dalej plamię.. jutro niby 28dc.. i wcześniej miałam mieć planowany okres w środę..a tu mi teraz apka wyznaczyła na dziś (choć moim zdaniem za wcześnie xD), bo niby dziś jest 13 dpo już.. pff.. i teraz kurde siedzę i czekam .. a tu nic.. I będę mieć pierwszy raz w historii kiedy okres mi się spóźnia haha (według apki oczywiście).. bo wg. mnie to pewnie przyjdzie jutro albo we wtorek.. -
Hej laski mam nadzieję że u was wszystko dobrze, muszę was nadrobić 😂 jutro testuje, nie licząc okropnego bólu cycków nic a nic nie wskazuje na @... Mam nadzieję że jest coś na rzeczy🥺 hmmm chociaż nie nastawiam się na pozytyw brak jakichkolwiek objawów. Tylko te piersi bolą aż mnie skręca 😥😥🥵
Kimbra lubi tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia... -
Olala_5 wrote:Hej,
Jestem tu nowa, dużo czytałam, nigdy nie pisałam jestem mamą 4 letniego synka, od września 2021 staramy się o drugiego malucha. Udało się w pierwszym cyklu, niestety od początku wszystko było nie tak, przeszłam poronienie chybione i w 9 TC miałam zabieg łyżeczkowania. Później 6 tyg czekania na pierwszą @, następnie odczekanie 3 pełnych cykli wg zaleceń lekarza. Aktualnie był 3 cykl starań, lekarz zlecił badanie progesteronu w 20-21 dc, wyszedł słabo, bo tylko 0,12, więc nie robiłam sobie nadziei i spisałam ten cykl na straty, czekałam na @. Jeszcze dzień przed terminem @ zrobiłam test, oczywiście negatywny. I tak sobie czekam na @, aktualnie 42 dc, wczoraj zrobiłam test i niespodzianka, cień kreski... Tyle że jestem 10 dni po terminie @, więc ta kreska już powinna być konkretna. Jeszcze trochę się łudzę, że owu była później, bo faktycznie po łyżeczkowaniu trochę się to rozregulowało. W sumie to nie wiem co dalej, narazie czekam na wizytę u mojego gin 7.07, umówiona wczesniej, żeby skonsultować ten progesteron itp.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was wszystkie
Hej witamy
Też jestem po zabiegu łyżeczkowania i ciężko teraz regulacja okresu, raz 30 innym razem 34dni ma cykl.... Dziś mam 31 i dalej cisza ..
Mam nadzieję że u ciebie te kreski będą ciemniejsze i będzie 100% pozytyw 😍Olala_5 lubi tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia... -
Mam dzisiaj 10 dzień cyklu. Zaczynam dzisiaj testowanie owulacji. Myślicie ze to dobry dzień? dzisiaj czułam że jajniki coś tam pracują...29 👱♀️
31 👨🦱
starania od 02.2022 👶
Suple 👱♀️: inozytol, olej z wiesiołka, zioła ojca sroki, pregnastart
Suple 👨🦱: kwasy omega 3, wit D
🍀✊ -
Nat. wrote:No i witam Was w 1dc. Nowy początek 😁29 👱♀️
31 👨🦱
starania od 02.2022 👶
🍀✊ -
PaniJulietta wrote:Mam dzisiaj 10 dzień cyklu. Zaczynam dzisiaj testowanie owulacji. Myślicie ze to dobry dzień? dzisiaj czułam że jajniki coś tam pracują...
-
Tulipan wrote:Hej laski mam nadzieję że u was wszystko dobrze, muszę was nadrobić 😂 jutro testuje, nie licząc okropnego bólu cycków nic a nic nie wskazuje na @... Mam nadzieję że jest coś na rzeczy🥺 hmmm chociaż nie nastawiam się na pozytyw brak jakichkolwiek objawów. Tylko te piersi bolą aż mnie skręca 😥😥🥵
-
Madziq6 wrote:Ja zaczynam testowanie właśnie od ok 8-9dc teraz niby mam 10dc a testy nadal negatywne a w tamtym cyklu już pokazywały cokolwiek🤔🤷🏼♀️29 👱♀️
31 👨🦱
starania od 02.2022 👶
🍀✊ -
Olala_5 wrote:Hej,
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was wszystkie
Nie miałaś monitoringu? Bo ten progesteron o którym mówisz jest na poziomie fazy folikularnej a nie lutealnej. Najprawdopodobniej miałaś dużo później tą owulację. Zrób dzisiaj proga i betę nie czekaj do wizyty 🙂 to dużo Ci powie 🙂Olala_5, #Aleksandra lubią tę wiadomość
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹 🔹15.10 21+6 574 g 🥥
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
Walcz maluszku 🙏❤️🫶