Lipcowe testowanko 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziq6 wrote:Jestem załamana ze względu na to że nigdy niemialam tak krótkich cykli rozlegulowalo konto wszystko😥🤭
Czasem tak jest.. Może być tak, że od następnego już będzie ok.
Ja mam reguralne 28-29 d, a kiedyś też mi przyszła @ 22dc..
może u Ciebie jakiś stres był? albo coś zdrowotnie gorzej?
zobacz..zaczął się nowy cykl.. jest nowa szansa. Ja się tak pocieszam, że tak to bym się tylko denerwowała wiedząc, że nic z tego i czekająć wciąż na okres.. a tu jak już okres jest to już jest 1dpo. -
Madziq6 wrote:Jestem załamana ze względu na to że nigdy niemialam tak krótkich cykli rozlegulowalo konto wszystko😥🤭
Może to marne pocieszenie, ale lepiej 22 niż 54, jak u mnie przed poprzednia ciąża 🥴🥴
Trzymam kciuki zeby następny zakończył się na zielono38 lat
02.2019 👧🏼 cc i 10.2020 👦 cc
30.08 Beta-HCG 4,81 🙈 Prog 19,8 ( 9dpo)
31.08 Beta-HCG 8,10 ( 10dpo)
01.09 Beta-HCG 16,59 Prog 31,78 ( 11dpo)
03.09 Beta-HCG 30,5 prog 29,57(13dpo)przyrost87,5%🙏🏼🥺
05.09 Beta-HCG 44,34 prog 28,99, (15 dpo) przyrost 47,6%
07.09 Beta-HCG 89,08 prog 31,70 (17dpo) przyrost 102%
09.09 Beta-HCG 230,70 prog 29,89 (19dpo) przyrost 158%
10.09 Beta-HCG 341 (20 dpo) przyrost 120%
12.09 Beta-HCG 883,60 ( 22dpo) przyrost 158,9%
16.09 Beta- HCG 3871 przyrost 109,4%
13.09 pęcherzyk ciążowy 4mm ❤️🥹
24.09 Kropek 0,59mm z bijącym serduszkiem ❤️❤️❤️❤️
27.09 Kropek ma już 1 cm/ krwiak w macicy
04.10 Mały człowiek ma już 16,6 mm i ❤️ bije 172/m
31.10 Badania prenatalne. Ryzyka niskie ❤️❤️❤️❤️
14.11 wynik Sanco - zdrowy chłopczyk 💙😍💙
23.02. Usg 3 trymestru 1524 g zdrowego chłopczyka 28t3d
-
Nat. wrote:Czasem tak jest.. Może być tak, że od następnego już będzie ok.
Ja mam reguralne 28-29 d, a kiedyś też mi przyszła @ 22dc..
może u Ciebie jakiś stres był? albo coś zdrowotnie gorzej?
zobacz..zaczął się nowy cykl.. jest nowa szansa. Ja się tak pocieszam, że tak to bym się tylko denerwowała wiedząc, że nic z tego i czekająć wciąż na okres.. a tu jak już okres jest to już jest 1dpo. -
ForgetMeeNot wrote:Przykro mi 😢😢
Może to marne pocieszenie, ale lepiej 22 niż 54, jak u mnie przed poprzednia ciąża 🥴🥴
Trzymam kciuki zeby następny zakończył się na zielonoForgetMeeNot lubi tę wiadomość
-
Mój okres też przyszedł wczoraj o 5 dni za szybko, jak nigdy. Miałam wcześniej nadzieję bo po owulacji widziałam różową kropkę na bieliźnie, lekko bolały mnie piersi, a że było jeszcze do okresu spoko to oczami widziałam ciążę. No znowu nic. Przed nami 5 cykl starań...29 👱♀️
31 👨🦱
starania od 02.2022 👶
Suple 👱♀️: inozytol, olej z wiesiołka, zioła ojca sroki, pregnastart
Suple 👨🦱: kwasy omega 3, wit D
🍀✊ -
PaniJulietta wrote:Mój okres też przyszedł wczoraj o 5 dni za szybko, jak nigdy. Miałam wcześniej nadzieję bo po owulacji widziałam różową kropkę na bieliźnie, lekko bolały mnie piersi, a że było jeszcze do okresu spoko to oczami widziałam ciążę. No znowu nic. Przed nami 5 cykl starań...
czemu 5? -
PaniJulietta wrote:Mój okres też przyszedł wczoraj o 5 dni za szybko, jak nigdy. Miałam wcześniej nadzieję bo po owulacji widziałam różową kropkę na bieliźnie, lekko bolały mnie piersi, a że było jeszcze do okresu spoko to oczami widziałam ciążę. No znowu nic. Przed nami 5 cykl starań...
-
zosia92 wrote:Dziewczyny czy to możliwe że cztery dni po stosunku może być plamienie implementacyjne?. Akurat wystąpiła wtedy owu?.
a może już zaczynam popadać w obłęd.Madziq6 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Starania od dobrych ładnych paru lat...🤔
Uwielbiamy:
Góry,rowery, spacery,bieganie,zwierzątka,natura 💞🔥🤭
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
-pozostawiam wszystko Bogu 🙏😇❤️🤰 -
Zosiasowacka wrote:Nie wiem dzisiaj nie wiem czemu na wykresie przesunęła się owulacja i jestem 6 dpo.
Zaczynam już świrować.Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Hej dziewczyny 🤗
Ja testuję 03.07. mam nadzieję że wytrzymam żeby nie zrobić go wcześniej.Jak na razie boli ciągle prawy jajnik.Reszta jak zawsze.Nie skupiam się bardzo na objawach bo niestety bardzo dużo robi głowa i niestety czasem płata nam figle....Trzymam kciuki za Was oby lipiec był tym naszym owocnym miesiącem 😀😀ForgetMeeNot, Andelulla, Tulipan lubią tę wiadomość
Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Kimbra wrote:Hej dziewczyny 🤗
Ja testuję 03.07. mam nadzieję że wytrzymam żeby nie zrobić go wcześniej.Jak na razie boli ciągle prawy jajnik.Reszta jak zawsze.Nie skupiam się bardzo na objawach bo niestety bardzo dużo robi głowa i niestety czasem płata nam figle....Trzymam kciuki za Was oby lipiec był tym naszym owocnym miesiącem 😀😀
Zgodzę się człowiek czuje każdy objaw i juz sobie wkreca🙈a potem organizm robi w nas konia i jest rozczarowanie 🙄 -
Dodam jeszcze że mam zapalenie i zrobiła mi się dosyć spora nadżerka.Bolały mnie jajniki myslałam że to po owu ale podczas stosunku i obojętnie jakiej pozycji cholernie mnie bolały,czułam choćby mąż mi sięgał do nich i ocierał...w końcu poszłam w piątek prywatnie i jak mnie zbadał i nacisnął na jajniki myślałam że odruchowo mu kopa zasadzę 🤭😆.Pokazałam doktorowi moje badania i troszkę opowiedziałam moją historię a on spojrzał na mnie i powiedział że ze mną jest wszystko okej i widzi tutaj czynnik męski niepowodzeń i pozostaje nam tylko dawca.Nie powiem nogi mi się ugięły i choćbym dostała w twarz.Ochłonęłam,poszłam na spacer i stwierdziłam:
Taki wał 🖕ja Ci pokażę że zajdę w ciążę z mężem 🤭 ale robię to na spokojnie i z ochotą.Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Ja w te upały to zdechnę.
Nie wiem na ile ból pleców i sporadyczne bóle w podbrzuszu to efekt zmęczenia, a na ile by się coś klarowało. Podchodze do tego na spokojnie, jeszcze tydzień do okresu... choć momentami mam3 odczucia jak bym okres miała zaraz dostać.
Na spokojnie poczekam, szkoda też kasy na wcześniejsze testy bo z doświadczenia po pierwszej ciąży mi test wyszedł równy tydzień po terminie @Mam obustronny niedosłuch (aparat+implant)🦻
06.2017 - synek 🧒 (udało się w 3 cyklu starań)
22.11 - ⏸ 🍀(7/8cykl)
23.11 - Beta - 403,9 mIU/ml✊
28.11 - II beta - 3478,00 mIU/ml✊(przyrost 130.3%)
02.12 - III beta - 9768,00 mIU/ml ✊(przyrost 67.6%)
06.12 - mamy pęcherzyk z ❤️
16.01 - I USG prenatalne🤞🙏🏻 pomiary w normie + Pappa - ryzyka chorób niskie, jedynie ryzyko preeklampsji i porodu przedwczesnego wysokie ➡️ Acard 150 mg💊na noc, 💙?
27.02 - (19+4) - ✅USG, 200g
28.02-06.03 - (19+5)🏥, USG, krwinkomocz i białko w moczu.
20.03 - (21+4) II USG, 430g dziewczynki 🧚♀️🌸
22.05 - (30+4) - III USG, 1750g 🌸
19.06 - (34+4) - ✅, 2800g 🌸
29.06 - (36+0) - ✅, 3300g 🌸
05.07 - (37+0) - 🏥, 3500g KTG, monitoring cukrów itp.
17.07 - (38+4) - 🌸 Laura, 53 cm, 3750g🌸
-
Hej dziewczyny
Przechodzę z czerwca na lipiec..właśnie po dluuuuuugich przygodach czerwcowych dostałam @ .. miałam różowe plamienie po przytulankach z mężem trochę po owu, bolały mnie sutki jak nigdy, miałam wahania nastrojów jak nigdy, dziwne bóle podbrzusza jak nigdy, jednodniowe plamienie przed okresem jak nigdy, spóźniony okres o 4 dni jak nigdy, a tu jednak okres.. lipiec to moja ostatnia szansa narazie na drugą dzidzinkę ze względów zawodowych mam nadzieje, że się uda aczkolwiek coś czuję że moja gospodarka hormonalna jest rozchwiana. Będzie to nasz 4 cykl starań.
Trzymam kciuki za was wszystkie kochane ❤️ -
Zosiasowacka wrote:Hej mnie już korci by robić test a okres dopiero 4.07 niby . Mam cały czas bóle miesiączkowe ale takie słabsze.
Trzymam za nas wszystkie kciuki -
Kimbra wrote:Dodam jeszcze że mam zapalenie i zrobiła mi się dosyć spora nadżerka.Bolały mnie jajniki myslałam że to po owu ale podczas stosunku i obojętnie jakiej pozycji cholernie mnie bolały,czułam choćby mąż mi sięgał do nich i ocierał...w końcu poszłam w piątek prywatnie i jak mnie zbadał i nacisnął na jajniki myślałam że odruchowo mu kopa zasadzę 🤭😆.Pokazałam doktorowi moje badania i troszkę opowiedziałam moją historię a on spojrzał na mnie i powiedział że ze mną jest wszystko okej i widzi tutaj czynnik męski niepowodzeń i pozostaje nam tylko dawca.Nie powiem nogi mi się ugięły i choćbym dostała w twarz.Ochłonęłam,poszłam na spacer i stwierdziłam:
Taki wał 🖕ja Ci pokażę że zajdę w ciążę z mężem 🤭 ale robię to na spokojnie i z ochotą. -
Kimbra wrote:Dodam jeszcze że mam zapalenie i zrobiła mi się dosyć spora nadżerka.Bolały mnie jajniki myslałam że to po owu ale podczas stosunku i obojętnie jakiej pozycji cholernie mnie bolały,czułam choćby mąż mi sięgał do nich i ocierał...w końcu poszłam w piątek prywatnie i jak mnie zbadał i nacisnął na jajniki myślałam że odruchowo mu kopa zasadzę 🤭😆.Pokazałam doktorowi moje badania i troszkę opowiedziałam moją historię a on spojrzał na mnie i powiedział że ze mną jest wszystko okej i widzi tutaj czynnik męski niepowodzeń i pozostaje nam tylko dawca.Nie powiem nogi mi się ugięły i choćbym dostała w twarz.Ochłonęłam,poszłam na spacer i stwierdziłam:
Taki wał 🖕ja Ci pokażę że zajdę w ciążę z mężem 🤭 ale robię to na spokojnie i z ochotą.
Kimbra a robiłaś jakieś badania mężowi że od razu lekarz powiedział o dawcy??? Ja wierzę że uda się Wam ❤️💙Nadzieja umiera ostatnia... -
Andelulla wrote:Ja w te upały to zdechnę.
Nie wiem na ile ból pleców i sporadyczne bóle w podbrzuszu to efekt zmęczenia, a na ile by się coś klarowało. Podchodze do tego na spokojnie, jeszcze tydzień do okresu... choć momentami mam3 odczucia jak bym okres miała zaraz dostać.
Na spokojnie poczekam, szkoda też kasy na wcześniejsze testy bo z doświadczenia po pierwszej ciąży mi test wyszedł równy tydzień po terminie @[/QUOTE
Mnie tez wykończą te upały🥵🥵
Ja ci powiem że u mnie były właśnie bóle pleców i podbrzusza jak na okres i miałam nadzieję że to tylko takie bóle i wyjdzie ciąża a wyszedł dużo wcześniejszy okres🙄🙄🙄