Lipcowe testowanko 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
Kimbra wrote:Wiesz co u mnie to wygląda tak że jak mam owulację to wiadomo bolą mnie jajniki,jak jest po owulacji to mam parę dni spokój i już zaczyna mnie boleć na okres 😏.Raz jest tak że wpierw piersi,choć bardziej sutki potem przechodzi na jajniki i podbrzusze ewentualnie na krzyże co mi najbardziej doskwiera.Aktualnie łącznie z dzisiejszym dniem mam 4 dni do 🙈 ale raczej nic z tego,chociażby przez to zapalenie.Jutro idę do kontroli.A powiedzcie mi badanie sobie szyjkę?
P.S
Został mi jeden test no i nie wytrzymałam...siklam i jedna kreska 😐
Maleńka 4dni to czasami AŻ 4dni. Może owu była później.? Ja się zawsze trzymam tego i będę powtarzać każdej z was, że póki nie ma @ to wszystko jest możliwe.
Trzymam mocno za ciebie by za te kilka dni jednak były II... ❤️
Ja na ten cykl nie liczę a testować będę hmmm bo już mam tak w głowie zaprogramowane i wiedząc że nic z tego to i jak sikac będę... Zostało mi 8testow więc.. 😂 mam nadzieję że nie wszystkie będą wadliwe 😂😂😂Nadzieja umiera ostatnia... -
Tulipan wrote:Maleńka 4dni to czasami AŻ 4dni. Może owu była później.? Ja się zawsze trzymam tego i będę powtarzać każdej z was, że póki nie ma @ to wszystko jest możliwe.
Trzymam mocno za ciebie by za te kilka dni jednak były II... ❤️
Ja na ten cykl nie liczę a testować będę hmmm bo już mam tak w głowie zaprogramowane i wiedząc że nic z tego to i jak sikac będę... Zostało mi 8testow więc.. 😂 mam nadzieję że nie wszystkie będą wadliwe 😂😂😂Tulipan lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Starania od dobrych ładnych paru lat...🤔
Uwielbiamy:
Góry,rowery, spacery,bieganie,zwierzątka,natura 💞🔥🤭
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
-pozostawiam wszystko Bogu 🙏😇❤️🤰 -
Hej dziewczyny. Jestem tu nowa.. tzn śledzę wiele tematów od bardzo dawna, ale nigdy nie wyrywałam się 'do odpowiedzi' 😅 ale raz się żyje! Planuję testowanie 1 lipca, chociaż oczywiście już dziś nie wytrzymałam i test zaliczyłam (11 dpo) niestety negatyw jestem po 1 ciąży pozamacicznej i laparoskopii z usunięciem jajowodu oraz po poronieniu. To mój drugi cykl stymulowany po dłuższej przerwie - byłam obrażona na cały świat za nasze niepowodzenia i zrobilam sobie rok przerwy... stwierdzone pcos, poza tym wszystko w normie
Trzymam kciuki za wszystkie testujące, mam nadzieję, że lipiec dla wielu z nas będzie owocny 😊🤞dominikawa lubi tę wiadomość
-
Dupa, test się nie powtórzył. W poprzednich ciążach gdy był cień to na drugi dzień nadal był. Możliwe, że serio coś mogło być tylko się nie utrzymało. Bo czułam kilka objawów co na początku ciąży z synem, a od wczoraj przestałam. No trudno, jednak nie będzie marcowe.
Ale Wam dziewczyny kibicuje mocno! 😊😊
-
Rysiula wrote:Hej dziewczyny. Jestem tu nowa.. tzn śledzę wiele tematów od bardzo dawna, ale nigdy nie wyrywałam się 'do odpowiedzi' 😅 ale raz się żyje! Planuję testowanie 1 lipca, chociaż oczywiście już dziś nie wytrzymałam i test zaliczyłam (11 dpo) niestety negatyw jestem po 1 ciąży pozamacicznej i laparoskopii z usunięciem jajowodu oraz po poronieniu. To mój drugi cykl stymulowany po dłuższej przerwie - byłam obrażona na cały świat za nasze niepowodzenia i zrobilam sobie rok przerwy... stwierdzone pcos, poza tym wszystko w normie
Trzymam kciuki za wszystkie testujące, mam nadzieję, że lipiec dla wielu z nas będzie owocny 😊🤞 -
Zosiasowacka wrote:Ja tez robiłam mega blady wiec uznaje ze za wcześnie i czekam dalej
-
Zosiasowacka wrote:Zastanawiam się nad tym boje się ze nic nie będzie poczekam do soboty
-
Kimbra wrote:Dziękuję za wsparcie 🤗.Teraz zbadałam sobie szyjkę i wpisałam że wysoko i twarda i zaznaczyło mi owu dopiero w 19 DC że miałam to jak na mnie dosyć późno.Cykle mam 29dni.Wzięłam przeciwbólową bo już mnie męczą te jajniki choć bardziej prawy wdaje się we znaki.Tak to przeciwbólowe omijam szerokim łukiem biorę w ostateczności.Co do Twoich testów może szykują Ci niespodziankę??😀😀😀🍀🍀.
Wydaje mi się że kupiłam jakieś za przeproszeniem gówno a nie testy. Jeden był całkiem biały nawet testowej kreski brak a dziś sobie siknelam to dopiero testowa się pojawiła po blisko 10min... Tak to jest kupować tanio a dużo na allegro .. jutro podjadę do Rossmana i kupię kilka testów a te chyba wywalę do kosza bo więcej nerwów .. 🤬Nadzieja umiera ostatnia... -
Tulipan wrote:Wydaje mi się że kupiłam jakieś za przeproszeniem gówno a nie testy. Jeden był całkiem biały nawet testowej kreski brak a dziś sobie siknelam to dopiero testowa się pojawiła po blisko 10min... Tak to jest kupować tanio a dużo na allegro .. jutro podjadę do Rossmana i kupię kilka testów a te chyba wywalę do kosza bo więcej nerwów .. 🤬
-
Zosiasowacka wrote:Udało się zrobić dość wyraźne zdjęcie wczorajszego testu
Powiedzcie czy ja mam zwidy czy coś widać
https://zapodaj.net/672c295026a99.png.html -
Tulipan wrote:Wydaje mi się że kupiłam jakieś za przeproszeniem gówno a nie testy. Jeden był całkiem biały nawet testowej kreski brak a dziś sobie siknelam to dopiero testowa się pojawiła po blisko 10min... Tak to jest kupować tanio a dużo na allegro .. jutro podjadę do Rossmana i kupię kilka testów a te chyba wywalę do kosza bo więcej nerwów .. 🤬
Tulipan lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Zosiasowacka wrote:Udało się zrobić dość wyraźne zdjęcie wczorajszego testu
Powiedzcie czy ja mam zwidy czy coś widać
https://zapodaj.net/672c295026a99.png.htmlSzczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Hej dziewczyny, jestem po pięciu nieudanych cyklach starań. Nie załamuje się, bo mam już dzieci a staramy się o trzecie. Zastanawiamy się teraz czy działać dalej, czy zrobić sobie przerwę na poprawę stanu zdrowia i badania. Wszystkim życzę ujrzenia dwóch kreseczekMama x 2. Staramy się o trzecie dziecko (czerwiec- piąty cykl starań).
👧 10.2016 ❤️
👧 01.2019 ❤️
👧/🧑 ???