X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lista badań
Odpowiedz

Lista badań

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Żelka1990 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2022, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Jestem pewna, że taka lista już krąży może nie jedna nawet. Ale nie potrafię jej odnaleźć .
    A chodzi mi o listę z badaniami, które powinno się zrobić przy diagnostyce niepłodności. Taką od pierwszych po bardziej szczegółowe.

Czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi ją tutaj wkleić lub wskazać konkretnie gdzie jej szukać.
    Nie mam lupki w aplikacji, przez co bardzo ciężko coś znaleźć.

age.png
    age.png
  • MartaS89 Koleżanka

Wysłany: 29 marca 2022, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak ☺️ też będą mi potrzebne i z chęcią się dowiem

• Blondyna.B Autorytet

Wysłany: 29 marca 2022, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie podstawowe są na pierwszej stronie wątków miesięcznych (z rymowankami) :)

👩🏼28 lat
    👦🏻28 lat

👶🏼11.12.2022 Noemi ❤️

09.01.2021 - Terminacja w 23tc, rozległy rozszczep kręgosłupa z wodogłowiem
    05.2021 - ciąża biochemiczna
    09.2021 - poronienie zatrzymane ciąża bliźniacza
    02.2022 - ciąża biochemiczna

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ