Lista wszystkich staraczek.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gosiacu wrote:Są są na +35 , ale tu jakoś tak dziwnie się czuję
nie jest tak zle
ja rocznik 78 to prawie rówieśnice jesteśmy:_)
tez chciałabym sie dołączyć
26 miesięcy starań, jeden jajowód niedrożny, u męża oligoasthenoteratozoospermia
mamy juz 7-letniego synka i jednego AniołkaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 19:44
Gosiacu, Zajsonek lubią tę wiadomość
-
to i ja dołączę....zizia rocznik 84'..starania od stycznia 2012 czyli jakieś 37 m-cy..u mnie niedrożny prawy jajowód, nieduża nadwaga(walczę z nią) i zbita prl, mąż wyniki w miarę dobre, innych przyczyn brak, nigdy nie zobaczyłam II kresek:(
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
to i ja sie stawiam na watku:)
Paula rocznik 86 starania od listopada 2014 ( 3 cykl starań i odrazu z clostilbegyt), u mnie pcos, hashimoto, niedoczynność tarczycy, przebyta choroba nowotworowa, mąż póki co niebadanyZajsonek lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Witam,
do i ja poproszę o dołączenie do listy.
Paulina rocznik 86, Szczecin, mąż - okaz zdrowia.
Staramy się od stycznia 2014 roku, 13 cykli.
Choroba: PCO
Leczenie: przed Clostilbegytem musiałam wywoływać miesiączkę Luteiną, bo inaczej bym jej nie miała. Aktualnie leci 5 cykl z CLO już bez luteiny, w tym pierwszy z Inofolikiem + USG w każdym miesiącu.
Leczenie skuteczne lecz nieowocne -
nick nieaktualny
-
Cześć Kobietki Jestem Magda, rocznik '84 staramy się (świadomie) od stycznia 2014 roku. Ja mam hashimoto i niedoczynność tarczycy (w sumie jedno z drugiego wynika), mężu ma obniżone parametry nasienia (w trakcie naprawy "chłopaków" suplementacją i dietą). Pozdrawiam!Już razem
-
Paulina rocznik ile się staracie i ewentualnie przeszkody ale widze że masz wszystko wypisane
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny